Puig descarta un avançament electoral a la Comunitat Valenciana

Compartir:

"Tenim un pressupost aprovat i un govern estable"

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha descartat un avançament electoral en la Comunitat Valenciana en ser preguntat després d’anunciar-se la celebració de comicis en Andalusia per al pròxim 19 de juny.

Puig ha volgut desmarcar-se del seu homòleg andalús, Juan Manuel Moreno Bonilla, i ha explicat que existeix “una diferència abismal” perquè “tenim un pressupost aprovat i un govern estable”. L’opció de l’avanç de les votacions per a governar la Comunitat, com ja va ocórrer en 2019, sembla que es dilueix.

El cap del Consell ha subratllat que el govern valencià té “capacitat de mirar avant i de projectar els fons europeus, que és en el que estem, treballant, que és del que es tracta”.

El president ha atés la premsa en un acte en la Universitat d’Alacant (UA) on ha anunciat la implantació del Grau de Medicina, una decisió que permetrà recuperar els estudis que es van impartir en aquesta institució alacantina fins a la seua segregació per a passar a formar part de l’oferta universitària de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, creada el desembre de 1996.

EL MÉS LLEGIT

El CJV aconsegueix els suports per a la creació d’un alberg públic juvenil

Actualment la ciutat només disposa d'un alberg públic a la zona protegida del Saler

En perill el procés judicial per les contradiccions de les xiquetes de Burjassot

Les dos menors han explicat què va ocórrer el dia de les suposades agressions sexuals

Rescaten tres banyistes en una platja de Guardamar del Segura

Un agent de la Guàrdia Civil va realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, mentre que el seu company es ficava en l'aigua per a traure a un home

Rihanna ja és mare del seu primer fill al costat del raper A$AP Rocky

Segons avançava el mitjà estatunidenc TMZ, el bebé va nàixer el passat 13 de maig a Los Angeles, Califòrnia