El Rape-axe és una dispositiu per a atacar la violència sexual

Compartir:

El Rape-axe, un dispositiu creat per a atacar la violència sexual, segons la companyia mare, este artefacte ajuda a prevenir i identificar a l’agressor.

El rape-axe aranya el membre de l’agressor i evita la violació

Segons xifres d’ONU Dones 15 milions de xiquetes adolescents de 15 a 19 anys han experimentat relacions sexuals forçades i violacions a tot el món. Com a resposta a esta violència sobre les dones la doctora Sonnet Ehlers, que va crear el Rap-aXe, pensat a partir d’una experiència traumàtica d’una víctima d’una violació.

<

>

Reaccions a esta publicació

Molts han estat els comentaris a en la publicació com per exemple esta de @lachlan_thirlr :

Espere sincerament que cap dona oblide que té esta asseguda endins quan es troben amb una parella sexual disposada, tal vegada estant mútuament sota la influència que la participant podria oblidar que té la destral de violació endins. El que podria portar a l’home a perseguir repercussions legals entre molts altres problemes per a totes dos parts. No obstant això, en dir que si algú ataca genuïnament a una dona i intenta tenir relacions sexuals per la força amb les dones, de tot cor mereix este càstig, i ajudaria la policia a trobar al criminal que ho va fer molt més fàcilment. Gran idea, encara que definitivament la secunde“.

Característiques, aparença i funcionament del dispositiu

En el compte oficial de Rape-axe informen les característiques d’este dispositiu, com l’aparença o la manera de funcionament, com es va pensar i va transformar en un objecte real.

Neix a través de la història d’una pacient

“Va ser una pacient qui em va impulsar a buscar esta resposta al principi de la meua carrera”, explica Ehlers en el lloc web dedicat al seu invent. “Una nit de 1969 estava atenent una dona que acabava de sobreviure a un atac sexual quan em va deixar amb unes paraules que mai oblidaré. Tremolant de terror amb llàgrimes corrent pel seu rostre, va dir: ‘Si tan sols tingués dents ací a baix…‘”.

Una promesa

Ehlers li va prometre a aquella jove que algun dia faria alguna cosa per a ajudar a uns altres en la seua situació. “Ara, diverses dècades després, tinc la intenció de complir esta promesa transformant la seua idea en un dispositiu dissenyat per a brindar a les dones una major oportunitat d’escapar de l’agressió sexual i portar als seus violadors davant la justícia“.

Com funciona el Rape-axe

Les imatges en la web oficial del Rape-axe es pot observar que és una espècie de condó femení que s’insereix en la vagina com un tampó. El dispositiu, fabricat amb silicona, compta amb unes peces esmolades a l’interior.

Quan el penis de l’agressor agredeix a la dona, el dispositiu ‘antiviolació‘ s’adhereix al membre provocant ferides en este. En un vídeo de demostració de la companyia s’explica que remoure el Rape-axe causaria un estripe.

 

EL MÉS LLEGIT

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...

Tanquen 17 parcs naturals de la Comunitat fins dilluns per a prevenir incendis

Serra d’Irta, Penyagolosa, Desert de les Palmes, Tinença de Benifassà, Serra d’Espadà, Serra Calderona, Chera-Sot de Chera, Puebla de San Miguel, Túria, Falçs del Cabriol, Serra de Mariola, Font Roja, Montgó, Serra Gelada, Prat de Cabanes-Torreblanca, Marjal Pego-Oliva i la zona forestal de L’Albufera.

Mor l’actriu Anne Heche

La seua família havia confirmat al migdia hora espanyola que la seua situació era irreversible i fatal

Mor ofegat un home a la platja del Port de Sagunt

El dron ha pogut accedir a ell i llançar-li un jupetí salvavides però en aqueix moment s'ha desmaiat.