El rei emèrit estarà a Espanya del 19 al 23 de maig

Compartir:

La casa reial ha informat que el dilluns es reunirà amb Felip VI a la Zarzuela

Queden poques hores perquè Juan Carlos I arribe al port gallec de Sanxenxo, on assistirà a les regates. Una aparició que estarà lluny de ser discreta o privada. Tot el contrari. Hi ha una gran expectació encoratjada per l’alcalde i el president de la Xunta, els qui han valorat la presència de l’emèrit com un esdeveniment molt positiu per a Galícia.

El rei emèrit arribarà a Espanya, hui, i es quedarà en la localitat de Pontevedra de Sanxenxo fins al dilluns 23, quan es traslladarà a Madrid per a reunir-se amb el rei Felipe VI, segons ha anunciat la Casa Reial en un comunicat aquest dimecres. És la primera vegada que l’excap de l’Estat torna a Espanya després de quasi dos anys residint a Abu Dhabi, on es va traslladar per les investigacions que havia obert la Fiscalia del Tribunal Suprem.

Comunicat de la Casa Reial

Sa Majestat el Rei Don Juan Carlos ha traslladat aquesta vesprada a la Casa de Sa Majestat el Rei el seu desig que faça pública la seua decisió de desplaçar-se a Espanya a partir de demà dia 19 fins dilluns que ve dia 23 de maig.

Don Juan Carlos té previst romandre durant aqueixes dates en la localitat gallega de Sanxenxo, i el dilluns 23 viatjar a Madrid, per a estar amb Sa Majestat el Rei, amb Sa Majestat la Reina Donya Sofía i altres membres de la seua família en el Palau de La Zarzuela. Aqueix mateix dia, Sa Majestat el Rei Don Juan Carlos emprendrà viatge de retorn a Abu Dhabi, on ha fixat la seua residència de manera permanent i estable.

Aquesta visita s’emmarca en el desig de Sa Majestat el Rei Don Juan Carlos de desplaçar-se amb freqüència a Espanya per a visitar a la família i amics, i organitzar la seua vida personal i el seu lloc de residència en àmbits de caràcter privat, tal com expressa la carta que li va dirigir a Sa Majestat el Rei el passat 5 de març.


Des que es va instal·lar a Abu Dhabi el 3 d’agost de 2020, molt s’havia especulat en aquests quasi dos anys sobre una possible volta de Juan Carlos de Borbón a Espanya, però atés que el motiu del seu canvi de residència havia de veure amb no perjudicar el regnat de Felipe VI a causa de les irregularitats fiscals per les quals estava sent investigat, no ha sigut fins que se li ha buidat el seu horitzó judicial al nostre país quan s’ha concretat el seu retorn, encara que siga temporal.

I aquest dimecres, l’empresari i president del Club Nàutic de la localitat, Pedro Campos, ha revelat que Juan Carlos de Borbón s’allotjarà en una casa de la seua propietat en la zona de Nanín, “com en els últims anys” des que es va inaugurar l’habitatge, ja que allí es troba “molt a gust“, tal com va explicar l’amic de l’emèrit a Europa Press.

EL MÉS LLEGIT

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc

Mor Eduardo Mena als 56 anys, l’entrenador personal dels famosos

David Bisbal, Rosa López, David de María o Juan José Padilla, han sigut alguns dels seus clients més destacats