Renfe ofereix descomptes del 70% en AVE i llarga distància durant gener i febrer

Compartir:

 

Descomptes de fins al 70% per a viatjar en AVE i Llarga Distància. Eixa és la proposta que Renfe ha presentat aquesta setmana com unes “Rebaixes al tren”. La campanya busca incentivar els viatges durant aquests mesos d’hivern a una gran quantitat de destinacions.

Els descomptes de la promoció es podran gaudir durant els mesos de gener i febrer en trajectes arreu d’Espanya. Ciutats com València, Alacant, Barcelona, Madrid, Sevilla, Màlaga o Bilbao estan incloses en la promoció. Les places són limitades, fins a esgotar existències, i estan disponibles per a determinats trens i dies.

Ofertes a València i Alacant

Entre els trajectes oferits a la web de Renfe es pot trobar València-Còrdova, amb preus a partir de 25,25 euros; València-Màlaga, a partir de 23,30 euros, o València-Sevilla, des de 28,05 euros. Altres trajectes també inclouen les ciutats valencianes, com Barcelona-València des de 12,20 euros, Barcelona-Alacant des de 15,80 euros, Madrid-Alacant des de 19,70 euros o Madrid-València des de 12,85 euros amb Intercity i 21,95 euros en AVE.

Accés a les ofertes

Les ofertes estaran disponibles en més d’un milió de tarifes promocionals amb descomptes d’un 50, 60 i 70% sobre la Tarifa General. El termini per a poder comprar els bitllets acaba el 31 de gener de 2019. Pel que fa als bitllets comprats, no admeten canvis ni devolucions, ni selecció de seients. Així mateix, la promoció no admet grups ni és acumulable amb cap altre tipus d’oferta, excepte la de família nombrosa.

Per a la compra dels bitllets estaran disponibles tots els canals de venda excepte les finestretes de les estacions i la venda telefònica, on no estan disponibles els descomptes més alts. Tots els bitllets en promoció van acompanyats d’un logotip amb una P.

EL MÉS LLEGIT

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics

La Generalitat atorgarà 300 euros a uns 150.000 autònoms per a pal·liar la inflació

Estes ajudes seran compatibles amb els 200 euros anunciats pel Govern central, arriben com més prompte millor al col·lectiu

Els sanitaris es mobilitzen per a poder jubilar-se als 60 anys

El personal sanitari ja ha aconseguit més de 150.000 signatures que avalen aquesta petició, al·legant que, estan exposats a majors riscos de diversa naturalesa laboral