Rescats de risc baix el diluvi, la intervenció dels bombers amb persones atrapades per les inundacions

Els bombers de València rescaten a set persones atrapades en un barranc inundable a Paterna

La tromba, amb registres de 260 l/m², tallà túnels, carrers i línies de metro| Foto: Bombers de València

El Consorci de Bombers de València va actuar en nombroses intervencions per incidents relacionats amb les pluges, especialment a partir de les 20.30 h d’ahir, quan s’hi intensificaren les precipitacions.

El punt que va enregistrat més complicacions durant la nit va ser la zona de Paterna, on s’hi dugueren a terme diversos rescats. En el camí Algemesí, els efectius del Consorci varen acudir a auxiliar alguns vehicles que s’hi havien quedat atrapats a una zona de barranc inundable, rescatant a set persones.

També a Paterna hagueren de socórrer una dona que anava a peu i s’hi havia quedat rodejada d’aigua a la zona de l’estació de tren i que no podia eixir pels seus mitjans.

A la CV-31 a un conductor d’ambulància que va trindre que refugiar-se al sostre del vehicle quan va pujar el nivell de l’aigua a la carretera.

Tot i que a Paterna s’hi han produït les situacions més complicades, també s’hi reberen altres avisos per a desaiguar a edificis o sanejar arbres, entre altres incidències, a punts com Burjassot o Montcada.