El Rubius anuncia una donació a la Palma pels efectes del volcà amb un directe benèfic

Compartir:

El volcà en erupció a la Palma des de diumenge passat ha provocat la pèrdua de centenars d’habitatges i el desallotjament de milers d’habitants de les zones més pròximes al volcà. Per això, són diversos els youtubers i famosos que han realitzat accions benèfiques.

És el cas del Rubius. “Ajudarem amb el que es puga a la Palma!“, diu en un tuit en el seu perfil. Amb el stream que realitza este dissabte ha decidit que “tots els subs, bits i anuncis de huí aniran destinats a això“.

<

>

<

>

<

>

Tal com indica, els subs, bits i anuncis seran destinats en ajuda a la Palma i als efectes que ha provocat l’erupció del volcà.

Què són els bits?

Els bits són objectes virtuals que es poden comprar en plataformes com Twitch. Es poden comprar i s’usen per a fer Cheer i celebrar, animar o mostrar suport de manera creativa a la comunitat. Hi ha diversos bits i depenent del que s’use té un valor o un altre.

Ibai Plans i Siro López, stream benèfic

He parlat amb Siro, que començarà un directe benèfic i jo em sume a ell“, va indicar Ibai Plans en el seu canal de Twitch. D’esta manera, el streamer va anunciar este twitch benèfic per a col·laborar a favor de la Palma.

Este directe benèfic ha aconseguit recaptar més de 5.000 euros en una hora. “Qualsevol creador que es vulga sumar que sàpiga que estarem fent partides de riures a diferents jocs així que és benvingut“, va compartir en xarxes socials.

Ajudes per als damnificats a la Palma

Des dels Ajuntaments de la zona també s’han realitzat accions per a intentar ajudar a les persones afectades pel volcà. Per això, han creat línies telefòniques per a donacions econòmiques, allotjament i habitatges o voluntariat.

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...