Torna Amazon Prime Day: quan és i quins descomptes hi haurà?

Compartir:

 

L’Amazon Prime Day 2021 ja té data: 21 i 22 de juny. La plataforma de venda en línia es prepara dos dies amb grans ofertes i descomptes en tota mena de productes, que aconseguiran els dos milions.

L’esdeveniment començarà a les 0.00 hores del dilluns 21 i acabarà a les 23.59 de l’endemà, el dimarts 22.

Seguint el deixant d’altres anys, Amazon no posarà a la venda totes les ofertes alhora. Hi haurà disponibles ofertes de dia, de 48 hores i ofertes flax.

Estes últimes solen oferir descomptes molt sucosos durant un nombre limitat d’hores o fins que s’esgota l’estoc.

Com cada any, per a beneficiar-se de tots els descomptes és necessari tindre contractat el servei Amazon Prime, al qual encara hi ha temps de subscriure’s bé a llarg termini o amb el període de prova gratuït de 30 dies.

Consells per a comprar

 

Des de la companyia recomanen fer les compres i bussejar entre les ofertes des de l’aplicació, per a així no perdre detall dels grans descomptes encara que no estigues a casa en eixe moment. És el cas de les ofertes flaix.

Amazon ha informat que serà possible preguntar-li a Alexa per ofertes personalitzades i que es podran fraccionar els pagaments en quatre terminis.

 

Les ofertes que estan disponibles ja

 

Els clients que ja estiguen subscrits a Amazon Prime poden començar a gaudir de les ofertes anticipades de la plataforma. Ja hi ha descomptes disponibles en les seccions de Llar, Bellesa, Cuina o Joguets, a més d’en Amazon Fashion, on hi ha disponible una rebaixa del 20% en peces seleccionades.

Els productes de subscripció de la plataforma també es veuen afectats pel Prime Day. Els clients podran tindre accés il·limitat a Amazon Music Unlimited, el servei de música i podcasts, durant quatre mesos de manera gratuïta i a Kindle Unlimited durant tres.

També comptaran amb un 30% de descompte centenars de productes del supermercat Amazon Fresh.

 

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa