Ven cendra del volcà a canvi d’una donació

Compartir:

Com quasi tots els veïns de La Palma, Carlo, neteja diàriament la cendra acumulada. Però ell ha tingut una molt bona idea o així ho serà si és rendible i funciona i és què ha sabut treure partit a este gest rutinari amb ajuda d’un amic. En paquets distribueix la cendra per tota Espanya a canvi d’una aportació benèfica per als damnificats pel volcà. “Ara l’estem venent a uns 7 euros més despeses d’enviament i tots els beneficis es destinen al compte de donatius del Cabildo de La Palma. Fins ara, portarem uns 60 pots més o menys i la iniciativa ha tingut bastant adopció. Jo crec que s’està viralitzant una miqueta. No és que estiguem venent cendra com a tal, sinó que donem una cosa simbòlica i ho donem a canvi d’una donació“, explica este veí.

La bugada 3 continua destruint habitatges

La bugada amb trajectòria 3 continua destruint construccions i hivernacles en el seu avanç cap a la mar, del qual està a uns 40 metres en línia recta, ha dit este dissabte el director tècnic del Pla d’Emergències Volcàniques de Canàries (Pevolca), Miguel Ángel Morcuende.

Explosions de gran intensitat

El volcà de Cumbre Vieja a l’illa de la Palma ha registrat al migdia i durant diverses hores un episodi d’explosions audibles de gran intensitat, i ha emés un considerable volum de cendres que han cobert tota la Vall de Aridane

Terratrémol a la Palma

Al voltant de les 08.55 h es registrava un moviment sísmic de magnitud 5 (mbLg), el major de quants s’han produït fins al moment, ha fet tremolar La Palma des que el passat 19 de setembre s’iniciés l’erupció volcànica, i quan ha rebut este dissabte a milers de turistes que volen contemplar el volcà, en fase d’estabilitat.

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós