Vicent Marzà, conseller d’Educació, deixa el govern valencià

Compartir:

El Conseller compareixerà al migdia per a explicar el perquè de la seua decisió

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha anunciat en Radi València, que deixa el seu càrrec per a dedicar-se de ple a les seues responsabilitats com a membre de Compromís”.

Marzà explicarà els motius de la seua marxa en una compareixença prevista per a les 11.30 hores en la seu del partit nacional al costat de la seua companya de ‘Més Compromís’, Àgueda Micó, on “explicarà el moviment estratègic per a enfortir Compromís de cara a 2023″, en les pròximes eleccions autonòmiques.

L’eixida del conseller coincideix, precisament, en un moment en el qual el president de la Generalitat, Ximo Puig, apunta a una remodelació del Govern valencià, després de l’eixida del síndic del PSPV en Les Corts, Manolo Mata.

Si bé des de Compromís han indicat que no s’anava a produir cap canvi, s’espera que es produïsca un efecte va dominar i es renoven les carteres de cara a esgotar la legislatura.

EL MÉS LLEGIT

Un menor escanyat en un col·legit pel repte viral de “mataleón”

El xiquet va acabar a l'hospital i el centre adverteix als pares del perill d'aquesta pràctica que circula per les xarxes socials

En llibertat, els menors detinguts per la presumpta violació grupal de Vila-real

Pel que sembla la decisió la va adoptar el diumenge el jutjat de guàrdia de Castelló, en substitució del jutjat de menors, segons han informat els serveis informatius d'À Punt

La UE demana aïllar a les mascotes dels positius per la pigota del mico

L'ECDC adverteix que, si la malaltia es transmet als animals, podria convertir-se en "endèmica" a Europa

L’assassí en sèrie de gais té ramificacions en altres comunitats i països

El jutge instructor ha decretat el secret de sumari sobre la investigació, i han demanat calma al col·lectiu LGTBIQ+