Vodafone tancarà totes les seues botigues a Espanya com a part de l’ERO

Compartir:

 

Vodafone Espanya vol tancar totes les seues botigues a Espanya, un total de 34 instal·lacions pròpies que desapareixerien com a part de l’ERO que actualment travessa la companyia.

L’empresa s’ha concretat en una reunió amb els representants dels treballadors el seu pla per portar l’ajust de plantilla que es va donar a conéixer fa dos setmanes. L’objectiu és reduir la presència física de la companyia per potenciar l’atenció a client a distància.

Segons han traslladat fonts sindicals a Europa Press, la proposta de Vodafone requereix 10 anys d’antiguitat per acollir-se a les prejubilacions amb unes rendes que equivalen al 80% del sou.

Vodafone ha reduït el nombre d’afectats de l’ERO, que serà finalment de 509 treballadors, 237 pertanyents a les 34 botigues pròpies de Vodafone que seran tancades com a part del procés.

L’operador ha proposat indemnitzacions de 33 dies per any treballat amb 24 mensualitats de topall, així com la possibilitat de prejubilacions per als majors de 56 anys en la seua primera reunió amb els sindicats.

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...