Zara llança una nova col·lecció de vestits de nóvia a baix cost

Compartir:

Un dels vestits de núvia de Zara

Un dels vestits de nóvia de Zara | Zara

 

Ningú té dubte que el significat de les bodes ha canviat. Si abans se celebraven més per motius de respecte a la família, a la mateixa parella i com a tràmit per a poder anar a viure junts o formar una família, en l’actualitat a cap persona se li escapa que les bodes són una decisió d’una parella que, per damunt de tot, vol celebrar el seu amor. L’elecció del vestit de nóvia, com no podria ser d’una altra manera, també s’ha convertit en un punt i a part en el qual la nóvia decidix d’acord amb seu estil o comoditat.

 

Davant aquesta realitat, Zara ha decidit ficar-se a la moda i oferir entre els seus articles vestits de nóvia que, a més de més econòmics que els tradicionals, tenen un punt de personalitat i caràcter que distingix a moltes de les dones de hui en dia. I ho ha fet amb el llançament de la nova col·lecció de primavera-estiu amb looks perfectes i, molt important, a baixos preus, tal com ha explicat ‘La Coctelera’.

 

Els estils i looks més destacats

Tot i que hi ha vestits i gustos per a tots els colors, els perfils que més destaquen entre la nova col·lecció de vestits de nóvia de Zara són els vestits tipus ‘lencero’, els midi, llargs i d’encaix. La simplicitat cobra la màxima dimensió en aquest exemple de vestit de nóvia de Zara, en el qual, el que destaca és la mateixa imatge de la nóvia més enllà dels ornaments o teixits dels vestits.

 

Un vestit de núvia de Zara

Un vestit de nóvia de la nova col·lecció de Zara | Zara

 

 

D’altra banda, si el que busca la nóvia és l’originalitat, no hi ha cap dubte que aquest és l’exemple i el vestit perfecte. L’armilla és en aquest cas la protagonista d’aquest model que, tot i que també és discret en l’estampat i el teixit, destaca per la seua nova dimensió de veure aquests tipus de vestits per un dia tan especial.

 

Un original vestit de Zara

Un original vestit de Zara especial en la seua col·lecció de nóvies | Zara

 

 

Finalment, un altre dels exemples d’aquestes propostes que presenta Zara és l’aposta segura de l’estil ‘hippie’ i boho. En aquest punt, s’afegix una nova tendència que és la de la brusa-vestit que aporta un nou toc d’originalitat i sorpresa en el model.

 

Un vestit de Zara

Un dels vestits més romàntics la col·lecció de nóvia de Zara | Zara

 

 

Uns preus molt ajustats

El preu és un aspecte molt important a l’hora d’escollir un vestit o un altre. Zara s’ha proposat que aquest no siga un inconvenient i oferix vestits a preus tan ajustats com a 39,95 euros. També podem trobar uns altres a 49,95 euros. Cal destacar que, com que el preu no és un handicap a l’hora d’escollir la millor gala pel dia de la teua boda, Zara també ha volgut atrevir-se a dir adéu al típic color blanc i ha inclòs dins la nova temporada nous vestits de nóvia amb altres tonalitats com el rosa.

 

Un vestit rosa de Zara

Un vestit rosa de Zara | Zara

 

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa