Alerta per augment d’ocupacions i robatoris a Nules


Rebre les notícies de València Diari

La Policia Local de Nules ha publicat en el seu Facebook: “En estos últims dies està havent-hi un augment d’okupacions d’habitatges buits en la població, totes elles propietat d’entitats bancàries. Ens consta intents en almenys 5 comunitats de propietaris diferents”.

Què busquen?

Sembla que, “a més també han procedit a forçar panys, i robar, en més de 20 trasters. Principalment busquen mobiliari i altres estris útils per a usar en els habitatges que estan ocupant“.

Precausions necessaries

La Policia Local de Nules alerta a la ciutadania: “posem en coneixement estos fets a la ciutadania perquè es prenguen totes les precaucions necessàries, especialment si es disposa de trasters, així com la idoneïtat de prendre totes les mesures preventives necessàries en les comunitats de propietaris en les quals puga existir habitatges propietat d’entitats financeres“.

Contacte de la Policia Local de Nules

A més també afegeixen que, “davant qualsevol indici d’alarma o robatori, o després de detectar que s’està intentant ocupar un habitatge, és important telefonar immediatament a la Policia Local de Nules (964670164) o a la Guàrdia Civil“.

<>

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies