Alfafar celebra la Cimera Internacional ODS i Agenda 2030 en l’Àmbit Local

L’Ajuntament d’Alfafar celebrarà la Cimera Internacional ODS i Agenda 2030 en l’Àmbit Local els dies 18 i 19 de novembre. Un esdeveniment internacional que té com a objectiu crear xarxes col·laboratives entre diverses entitats públiques i organitzacions per a la implementació dels ODS i Agenda 2030 en l’àmbit local.


Rebre les notícies de València Diari

La trobada ha sigut organitzada des de l’Ajuntament d’Alfafar, la Xarxa Iberoamericana de Bon Govern i Igualtat (RIBGI) i l’Institut Iberoamericà de Governabilitat i Innovació (iiGOBinn). Així mateix, es compta amb el suport de l’Escola de Govern de l’Organització d’Estats Americans (OEA).

A més, el congrés aspira a ser un espai on compartir experiències, aprenentatges, reptes i desafiaments de les administracions públiques, associacions i empreses en la implementació d’aquests objectius i de l’Agenda 2030.

Un aprenentatge des del qual promoure el desenvolupament de polítiques públiques, estratègies i planificacions que canalitzen aquesta dècada marcada per l’acció sostenible.

En aquest esdeveniment, també s’atorgaran reconeixements i distincions a les administracions públiques, entitats del tercer sector, institucions i personalitats que estan realitzant accions concretes amb un impacte directe en la ciutadania. Així doncs, es tractarà d’un esdeveniment multitudinari en el qual es donaran cita nombroses personalitats del panorama nacional i internacional, i en el qual s’establirà una xarxa col·laborativa internacional i de projecció en el sector.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha assenyalat que, “Alfafar és una ciutat viva, moderna, i amb futur. En el nostre ADN estan els Objectius de Desenvolupament Sostenible, per això, volem escoltar diversos reptes, experiències i objectius i crear així una xarxa internacional de municipis que treballem basant-nos en els ODS”.

Juan Ramón Adsuara ha afegit que, “volem convidar a alcaldes i alcaldesses, d’Iberoamèrica i d’Espanya, a compartir les seues vivències en la Cimera Internacional ODS i Agenda 2030 en l’Àmbit Local”.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies