Ana Obregón devastada davant un nou cop a la seua família


Rebre les notícies de València Diari

Per a Ana Obregón no està sent gens fàcil esta etapa de la vida que està vivint i és que altra persona en el seu lloc de segur que no ho resistiria. I és que quan començava a recuperar tímidament el somriure després de la defunció del seu fill Aless Lequio al maig de 2020 i de la seua mare Ana María un any després, l’actriu ha patit un nou cop amb l’ingrés hospitalari del seu pare, Antonio García, de 95 anys.

<

>

Diversos dies a l’hospital

Una infecció ha sigut la culpable que l’empresari portara diversos dies a l’Hospital Ruber de Madrid, a més, se li ha posat un marcapassos. Afortunadament, va evolucionar favorablement i com ha publicat la revista Hola, aviat va abandonar l’UCI, i després de recuperar-se en planta Antonio va rebre l’alta.

La familia més unida que mai

Durant esta estada hospitalària ha quedat clar que els Obregón són una pinya. Hem vist a la seua arribada a la clínica a Juancho, Celia, Amalia i Javier García Obregón, bolcats en el seu pare en estos complicats moments. Molt seriosos, els germans d’Ana Obregón van preferir mantenir la seua discreció habitual i guardar silenci sobre com es trobava Antonio, dels qui no es van separar en cap moment.

Ana Obregón destrossada

Ana va deixar reflectit el seu estat d’ànim a les seues xarxes socials, on la presentadora i actriu ha vist en elles una manera de desfogar-se. Va ser en Instagram on la biòloga es va pronunciar sobre el delicat estat de salut del seu pare, a qui va fer una commovedora petició. “Papà, estàs lluitant positivament en este hospital com el campió que has estat tota la vida. Un campió de 95 anys. Jo sóc molt egoista i necessite estar més temps amb tu perquè no sé fins a quin punt l’ésser humà pot aguantar tant de dolor si te n’anares ara”, va confessar la biòloga.

“Entenc que vulgues reunir-te amb Mamà, però per favor, vull tornar a somriure amb tu un poc més”, va arribar a demanar al seu progenitor, animant-li al fet que “lluite” una miqueta més perquè li necessita al seu costat.

 

<

>

Agraïda amb les mostres d’afecte dels seus seguidors

Agraintels missatges d’afecte” dels seus seguidors, Ana es va disculpar pel seu silenci en els últims dies, revelant que “hi ha vegades que no existeixen les paraules” i esta, amb un dels pilars de la seua vida ingressat a l’hospital, va ser una d’elles.

 

<

>

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies