Apareix el cadàver de la seua filla a la porta de la seua casa després que marxés la nit anterior


Rebre les notícies de València Diari

Lucía va trobar el cos ensangonat de la seua filla a la seua porta quan la policia la va despertar. “Veig des de la meua finestra l’ambulància, la policia era ací. Escolte a algú parlant al costat de la porta, l’òbric i veig a la meua filla ací“, confessava. El cos ensangonat de la jove de 24 anys va ser descobert tirat enfront de la porta principal de la casa de la seua mare en el comtat de Westchester després que ella se n’hagués anat sobtadament la nit anterior.

La víctima va eixir de casa la seua mare abruptament

Alexandria Castano va eixir de la seua casa abruptament el dilluns a la nit. La policia va rebre un avís al voltant de les 7 a. m. el dimarts i van respondre a la residència en Summit Avenue en Mount Vernon, on van trobar el cos sense vida d’Alexandria Castano, segons News 12 Bronx.

Alguna cosa li va passar a Alexandria

La mare de la jove, Lucía Castaño, va dir al mitjà que la seua filla se’n va anar abruptament la nit anterior mentre preparaven el sopar. Aproximadament mitja hora després, Alexandria li va enviar un missatge de text dient que anava a tornar, però mai va aparéixer i no va tornar a contestar al seu telèfon. ‘Algú va matar a la meua filla!‘”, vol deixar clar la mare. La seua germana opina el mateix.

L’Oficina del Mèdic Forense del Comtat de Westchester revelarà la causa de la seua mort gràcies a l’autòpsia, segons el Nova York Post.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies