Apunyalen amb una botella trencada a un dirigent de Vox a Borriana en un local d’oci


El coordinador de Vox a Borriana (Castelló), Víctor Parra, ha sigut atacat aquesta matinada amb una botella de cervesa trencada mentre treballava en un quiosquet de la platja. El dirigent va ser agredit en el coll, la cuixa i l’abdomen, segons ha assenyalat la formació política en les seues xarxes socials.


Rebre les notícies de València Diari

El presumpte agressor va ser una persona d’origen magrebí que, segons l’afectat, es trobava sota l’efecte de les drogues. Al voltant de les 4.00 hores de la matinada, l’atacant es va acostar al quiosquet de platja on treballava la víctima amb una botella trencada i va començar a armar bullícia entre els clients.

Allí, suposadament, el polític intent calmar el rebombori i l’atacant el va apunyalar de manera sobtada amb una botella de cervesa trencada, causant-li múltiples ferides en tot el cos, especialment en la cuixa.

Pel que sembla, després de l’atac, Parra va aconseguir arrabassar-li la botella i reduir-lo fins que van arribar els agents de la Policia Local de Borriana. Posteriorment, l’agressor va ser trasllat a la Caserna de la Guàrdia Civil. El polític, per part seua, va acudir a un centre sanitari per a rebre atenció mèdica per les múltiples lesions rebudes.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies