Un cartell en un cotxe ha pogut salvar una vida


Rebre les notícies de València Diari

En l’època d’hivern els gats i altres animals de carrer busquen refugi com poden per a estar més calents. Un dels seus llocs preferits són els racons dels cotxes, que els aïllen de les baixes temperatures i, a vegades, els fan calor si fa poc que el vehicle va estar en funcionament.

Un refugi en el que corre greu perill

Però això té un gran inconvenient: si l’animal es queda profundament adormit i el conductor arrenca, pot provocar ferides, cremades i fins i tot la mort al gat.

Consells de la Guàrdia Civil i la Policia per a evitar fer mal a un animal

Per això, tant la Policia com la Guàrdia Civil insisteixen cada any en esta època de la importància de donar cops en el capó abans d’arrencar un cotxe. D’esta manera, l’animal es despertarà, serà conscient del perill i marxarà.

Detalls que importen

Amb totes estes dades, cobra especial importància el detall que algú va tenir recentment i al qual ha donat difusió el compte de Twitter Embolics de Veïns. Ha pujat la foto d’un cartell que va aparéixer en un cotxe i en el qual es podia llegir: “Hi ha un gatet en el motor. Si pot comprovar abans d’anar-se’n“.

<

>

<

>

En este altre tuit, la Guàrdia Civil aconsellava també comprovar que no hi haja gats en el cotxe abans d’arrencar.

Has vist que amb el fred i la pluja els gats de carrer a vegades es refugien en els cotxes? Mira abans d’arrencar… amb uns copets pots salvar-los la vida“, va escriure la Benemèrita.

<

>

<

>

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies