Un client va deixar un comentari a un restaurant en la seua comanda que s’ha fet viral


Rebre les notícies de València Diari

Demanar menjar perquè te’l porten a casa està a l’ordre del dia i cada vegada creixen més les aplicacions de menjar a domicili i és que cada vegada són més els usuaris que opten per esta opció per a no cuinar a casa.

Missatges específics

Açò porta a que els usuaris deixen algun que altre missatge al restaurant per a requeriments específics com a al·lèrgies o intoleràncies.

Un missatge en l’App

Per a això, les apps de ‘delivery’ permeten enviar missatges de text que són rebuts pels empleats dels establiments. El que no s’esperaven els cambrers d’un restaurant era rebre un còmic missatge a través d’esta via.

Per favor, no tardeu molt, la meua sogra està a casa i fins que no menge no se’n va“, resava un tiquet que ha estat publicat pel compte de Twitter @SoyCamarero, dedicada a temes d’hostaleria.

<

>

Un missatge viral

El missatge s’ha tornat viral en xarxes socials i ha generat milers de comentaris i respostes satíriques en la xarxa social. “Esta comanda és un crit d’auxili“, ha assenyalat una usuària. “Jo pose esta ordre en prioritat si llegisc això“, ha comentat una altra.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies