Compte enrere per a l’obertura del Zara més gran de València

Compartir:

Després de 5 anys d'obres i tràmits administratius, Inditex obrirà la seua nova macrotenda en Boulevard Àustria demà

A menys de 24 hores per a l’obertura d’una de les botigues més grans d’Espanya, els operaris s’afanyen hui a València perquè tot estiga llest per al “megaZARA” que recupera el Boulevard Àustria de la capital del Túria després de cinc anys de tràmits administratius i obres.

La gran obertura es produirà demà divendres envoltada d’una gran expectació i ànsia de la gent per descobrir la nova adquisició d’un dels gegants espanyols de la confecció.

El nou espai del magnat Amancio Ortega comptarà amb més de 5.000 metres quadrats, tres plantes repletes de les últimes novetats del sector i que comptarà amb més d’un centenar de treballadors.

Un dels pisos estarà dedicat a la roba d’home i les altres dues a la de dona, incloent-hi les zones dedicades a la moda juvenil i infantil i a la seua línia de cosmètica.

Entre les novetats, a més de les caixes d’autocobrament o específiques per a devolucions, l’establiment comptarà amb la funció Pay&Go, que permet als clients adquirir un producte escanejant-lo amb el mòbil i demandant-ho pel seu compte. També tindrà emprovadors intel·ligents, que es poden reservar per l’app per a evitar cues.

A més, comptarà amb robots per a la recollida de comandes en línia.

Després de la nova obertura, Zara tancarà les dues botigues que té actualment en el mateix carrer Joan d’Àustria i mantindrà la de Colón.

EL MÉS LLEGIT

Apareix mort un tauró en una platja de Torrevieja

A primera hora del matí ha aparegut un tauró de mitja tona a la platja de La Mata de Torrevieja

Acord entre l’Ajuntament i el Valencia CF: el club accepta les condicions urbanístiques per al Nou Mestalla

L'alcalde ha destacat que 'totes les instàncies implicades estem treballant seriosament des de la voluntat que este assumpte concloga prompte amb la construcció d'un estadi que tots desitgem'

Dormir en hotels de la Comunitat va ser un 14% més car el 2022, amb una mitjana de 88 euros nit

La Comunitat Valenciana va registrar 27,2 milions de pernoctacions l'any passat i va ser la tercera destinació elegida pels viatgers residents a Espanya

La màscara deixarà de ser obligatòria al transport públic ‘de forma imminent’

Isabel Rodríguez, la portaveu del Govern, ha confirmat que la màscara no serà obligatòria al transport públic de 'forma immediata'
CatalanSpanish