Dos premis del sorteig de la Bonoloto cauen a Crevillent

Compartir:

En el sorteig d'este passat dimecres 20 de desembre de la Bonoloto han resultat dos premiats a la Comunitat. En primer lloc, la combinació guanyadora ha sigut la dels números 24, 28, 36, 38, 41 i 42. El número complementari és l'1 i el reintegrament el 6. La recaptació del sorteig ha ascendit als 2.297.041 euros. Hi ha un bitllet acertant de Primera Categoria (sis acerts) que ha sigut validat en l'administració de loteries número 5 del Prat de Llobregat (Barcelona) i serà premiat amb 909.780 euros.

  

  

De Segona Categoria (cinc encerts més complementari) existixen dos bitllets acertants que han sigut validats en l'administració de loteries número 4 de Crevillent al Baix Vinalopó, i en la número 2 d'Alcantarilla (Múrcia). Cadascú d'ells rebrà un premi de 88.497,18 euros.

 

EL MÉS LLEGIT

Avanç per als cítrics valencians: Europa aprova el tractament de fred

Carles Peris, secretari general de la Unió, es congratula de la decisió i avança que "ara cal treballar perquè s'incloguen les mandarines”

Més estabilitat i més calor

El cap de setmana tocarà o superarà els 35 graus al centre de la Comunitat i els 30 a la franja costanera

Mor la fotògrafa Ouka Leele, membre destacat de la Moguda Madrilenya

Bàrbara Allèn Gil de Biedma ha mort aquest dimarts, un mes abans de complir els 65 anys

Mor l’influencer Baby Driver als 25 anys

El jove patia "un càncer molt agressiu", els seus familiars hi han informat de la trista notícia a través del seu Instagram