Els nous horaris dels supermercats després de superar tota Espanya la Fase 0

Compartir:

 

Espanya continua avant amb la seua desescalada i tot el país ja ha deixat arrere la fase 0. Això sí, hi ha zones que es troben en la número 1 i d’altres que ja han arribat a la número 2. Precisament, este procés d’avanç per a recuperar la normalitat ha portat al fet que, des d’esta setmana, els supermercats hagen readaptat novament els seus horaris.

 

L’objectiu d’esta mesura no és un altre que acabar amb les franges horàries que han determinat la seua obertura durant la crisi del coronavirus per a, d’eixa manera, anar tornant a la situació anterior a la pandèmia. Per a que pugues conéixer quan podràs fer les teues compres en estes superfícies comercials, has de saber que estos són els nous horaris que s’establixen a partir d’ara:

 

[predef]valncia-grup-de-facebook-595[/predef]

Mercadona

Fins a nou avís, els locals de la principal cadena valenciana i la que lidera el sector de la distribució en tota Espanya, tindran un horari de 9.00 a 20.00 hores, de dilluns a divendres. Per tant, no recuperen totalment el seu horari habitual, però sí que guanyen hores respecte de la setmana anterior.

 

Consum

Després de la crisi, les botigues de la cooperativa de l’Horta Sud tornen al seu horari habitual: de dilluns a dissabte de 9.00 a 21:30 hores ininterrompudament. D’esta manera, la segona cadena més important valenciana recupera la normalitat des de ja.

 

Mas y mas

Uns altres que també recuperen la normalitat total són els de Pedreguer. La cadena amb seu en la Marina Alta torna a l’horari de 9.00 a 21.30, de manera que els valencians que tinguen un supermercat de Mas y mas a mà se sentiran un poc més com sempre.

 

Blat Market

La jove cadena de distribució de la Ribera, que cada volta està més present en els municipis valencians, apostant per les primeres marques i la proximitat també està en la normalitat i l’horari d’atenció en totes les botigues és de 9.00 a 14.00 de matí i de 17.00 a 20.30 de vesprades.

 

Ahorramás

Les botigues d’este grup, per la seua part, han establit el seu horari de dilluns a dissabte de 9.00 a 20.00 hores.

 

Aldi

Si eres un habitual de les botigues d’Aldi, has de saber que obriran de 9.00 a 21:30 hores, tot i que algunes estaran obertes fins a les 22.00 hores.

 

Alcampo

Si eres client assidu de les botigues del grup, has de saber que els seus hipermercats estaran oberts de 9.00 a 22.00 hores de dilluns a dissabte, arribant alguns fins i tot a tancar a les 23.00 hores. No obstant això, els seus supermercats estaran a disposició del públic de 9.00 a 20.30 hores.

 

Carrefour

Tots els supermercats d’este grup han canviat el seu horari. Cal consultar-los de manera específica perquè cada un està obert durant unes franges horàries de dilluns a dissabtes. En concret, uns obrin les portes a les 8.30 i, uns  altres, a les 9.00 hores. Igualment, uns tanquen a les 21.00 hores i uns altres a les 22.00 hores.

 

Dia

Esta altra cadena vol començar a recuperar la normalitat. Per eixe motiu, ara, els seus supermercats obriran les seues portes de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.00 hores. Els que obrin també els diumenges ho faran de 10.00 a 14:30 hores.

 

Lidl

Les botigues d’esta altra cadena recuperen l’horari habitual que tenien abans de la crisi. Per tant, de dilluns a dissabte estaran obertes de 9.00 a 21.30 o 22.00 hores, depenent del local. Les que, a demés, també ho feien els diumenges, ara ho faran de 10.00 a 15.00 hores.

 

El Corte Inglés

El que són les àrees d’alimentació del grup veterà, igual com els seus negocis Supercor i, fins i tot, Hipercor estaran oberts de dilluns a dissabte en horari de 10.00 a 20.00 hores.

 

Eroski

Als supermercats d’origen basc, per la seua banda, podràs anar a fer la compra de dilluns a dissabtes, de 9.00 a 21.00 hores.

EL MÉS LLEGIT

És beneficiosa la jornada laboral de quatre dies?

A Espanya, existeix una iniciativa per a realitzar un projecte pilot de reducció de jornada

Sabies que menges plàstic diàriament?: Com afecta la salut?

Ja hi ha estudis que confirmen que els microplàstics es troben en la sang humana i que 8 de cada 10 persones estan afectades

Has de viatjar per Europa? T’expliquem on continua sent obligatori el passaport covid

Alguns països ja no exigeixen el passaport covid per a viatjar i entrar al territori

Aquests són els indicadors clau per a mesurar el canvi climàtic en 2021

L'ONU exigeix accelerar l'impuls a les energies renovables, triplicar les inversions privades i públiques en aquest camp i posar fi als subsidis als combustibles fòssils