OCU organitza a València un taller per a explicar la factura de la llum

Compartir:

Les contínues pujades del preu de l'electricitat i la pressió comercial de les companyies comercialitzadores han multiplicat per dos les consultes i reclamacions rebudes pels socis d'OCU en els últims mesos. Entre les principals queixes, les dificultats per a valorar les ofertes a partir d'una factura que pocs entenen. És per això que l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), haja organitzat un taller per a explicar la factura elèctrica.

Hui dijous 9 de desembre

Este taller se celebrarà el pròxim 9 de desembre, de 17:30 h a 19:00 h, en el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, accés plaça per als vianants, Carrer de L´Hospital a València. En el participarà Silvia Huerta, Delegada d'OCU a la Comunitat Valenciana al costat del coordinador de l'Oficina de l'Energia, i la tècnica d'energies renovables Ingrid Grandes.

Obert a la participació del que vulga

El taller està obert a la participació de tots els consumidors, que podran acudir amb la seua pròpia factura per a resoldre els dubtes que tinguen. Això sí, amb la finalitat de respectar totes les mesures de seguretat que estableixen les autoritats sanitàries (distància, ús de màscara i condicions d'aforament), serà necessari confirmar prèviament l'assistència a través del correu: prensa@ocu.org.

La factura elèctrica

OCU anima a tots els consumidors interessats a participar en el taller. A més d'explicar de forma detalla el significat dels diferents conceptes que conformen la factura elèctrica, els experts ensenyaran a distingir entre una tarifa regulada i una lliure, a valorar les incomptables ofertes comercials que ofereixen actualment les comercialitzadores, així com a conéixer si es té dret al bo social i com sol·licitar-lo.

OCU

OCU és independència, influència i utilitat. Defensem els drets dels consumidors i junts creem una societat de consum transparent i justa. Oferim informació objectiva i veraç per a facilitar les millors decisions de consum. Som l'organització de consumidors més important d'Espanya gràcies a la força i independència que ens donen els més de 250.000 socis que, amb el seu suport, fan possible la nostra labor.

EL MÉS LLEGIT

Mor la model i influencer Niece Waidhofer als 31 anys

L'estatunidenca comptava amb més de 4 milions de seguidors als quals pretenia ajudar parlant de salut mental

‘SUPERVIVIENTES’: Mariana Rodríguez, octava expulsada definitiva

La veneçolana i la seua amiga Marta Peñate viuen un emotiu comiat, en un programa on no puc estar Ió Aramendi

Sanitat contractarà a 7.357 professionals per a les vacances d’estiu

Durant l'època estival s'incrementa l'atenció en 56 centres sanitaris situats en les zones costaneres de major afluència

Busquen a una jove desapareguda a Elx que necessita medicació

Des del Centre Nacional de Desapareguts s'ha emés una alerta per a localitzar a una jove de 20 anys desapareguda a Elx