Renfe reprén la venda de bitllets d’AVE entre Madrid i Alacant

Compartir:

Els passatges es podran adquirir fins al 12 de setembre, data en què Adif articularà les noves marxes entorn de Chamartín i Atocha

Renfe ha posat a la venda a partir de hui els bitllets d’AVE entre Madrid i Alacant fins al 12 de setembre, es a dir, tots els trens AVE durant la temporada alta d’estiu, «la qual cosa contribueix al fet que els viatgers que tinguen com a destinació Alacant puguen planificar les seues vacances d’estiu», ha assenyalat la companyia en un comunicat.

A partir d’aqueixa data, 12 de setembre, ADIF dissenyarà les noves marxes que s’articularan entorn de les estacions de Chamartín i Atocha.

La consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, revelava que el president de l’entitat, Isaïes Táboas, havia contret aquest compromís en una reunió mantinguda la setmana passada. I concretava que Renfe estava pendent de l’autorització de l’Agència Estatal de Seguretat Ferroviària. Per part seua, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, havia advertit a Renfe i a l’administradora Adif de la importància de la línia fèrria Madrid-Alacant, tant a nivell ciutadà com de negocis, en el territori nacional.

Així mateix, en els pròxims dies eixiran a la venda la nova oferta dels trens Alvia transversals que, després de l’obertura del nou túnel que comunicarà Chamartín amb Atocha, veuran retallats els temps de viatge, la qual cosa beneficiarà a recorreguts com, per exemple, Gijón-Alacant.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'