WhatsApp incorpora les telefonades i videoconferències al servici per ordinador

L'Agenda Jove ofereix per primera vegada dos cursos reglats de formació
L'Agenda Jove ofereix per primera vegada dos cursos reglats de formació

 

El programa de missatgeria instantània ‘WhatsApp‘ ha anunciat que ha ampliat la seua oferta de servicis per a ordinador, la modalitat de WhatsApp web, i a partir d’este divendres ja es poden fer telefonades i videoconferències en esta modalitat.

 

Segons ha avançat el diari ‘La Vanguardia’, de moment, eixos servicis es podran fer només de manera individual, pel que no es podran fer telefonades de forma grupal. Segons l’empresa, tant les videoconferències com les telefonades estan xifrades per a que ni ella mateixa ni tercers puguen vore-les o sentir-les, independentment si es fan a través d’un mòbil o un ordinador.

 

A demés, WhatsApp ha afirmat que en esta modalitat individual la qualitat és molt alta i ha dit que esta nova funció dona la «possibilitat de respondre des d’una pantalla més gran i facilitar el treball amb col·legues i et permet vore millor als teus familiars en una finestra més àmplia, i alliberar les mans per a moure’t mentres parles».

 

Per tal de facilitat esta nova experiència, WhatsApp Web obrirà una nova pestanya en l’ordinador per a fer la telefonada o la videoconferència, i d’eixa forma que l’usuari puga redimensionar-la com vulga.