Aitana Ocaña i Miguel Bernardeu podrien haver trencat la seua relació

Compartir:

Sembla que la cantant Aitana i la seua parella Miguel Bernardeu podrien haver posat punt final a la seua relació o així ho confirma almenys la periodista Pilar Vidal. “Jo crec que hi ha una ruptura entre ells o un distanciament“, assegurava la redactora al programa de Telecinso ‘Socialité‘.

Dos persones amb molt d’èxit en les seues carreres

Tots dos són dos persones amb carreres d’èxit i amb un gran nombre de seguidors cadascun, a més mai han tingut problemes a l’hora de cridar als quatre vents el bé que estaven junts. No obstant això, des de fa mesos, en les seues xarxes socials no hi ha fotografies junts ni proves que la seua relació continue sent tan idíl·lica.

Podrien haver acabat d’una manera molt amistosa

Segons recull la periodista, Pilar Vidal que ha pogut parlar amb l’entorn de la parella: “Ens diuen que probablement han acabat d’una forma amistosa o que, potser, estan a punt de fer oficial que la relació no continua”, explicava la periodista.

Potser, el que han fet és deixar la relació en ‘standby’ o hi ha un distanciament entre ells i estan pensant en si trencar o no trencar“, afirmava Pilar Vidal en ‘Socialité’.

Aitana Ocaña s’ha pronunciat en ‘Socialité’

Hi ha diverses pistes que apunten a una possible ruptura de la parella i Aitana Ocaña s’ha pronunciat sobre este tema. Quan ‘Socialité’ li ha preguntat, ella ha dit que està “molt bé, molt feliç” i ha reaccionat alarmada davant la pregunta sobre la seua possible separació de Miguel Bernardeu: “Per déu, però, què esteu dient?”.

<

>

<

>

<

>

<

>

EL MÉS LLEGIT

Què és centaurus? La nova subvariant del coronavirus que fa saltar les alarmes

Se sospita que la subvariant d'Òmicron puga estar darrere del recent augment de casos de Covid-19

Melyssa Pinto i Tom Brusse confirmen que han tornat amb un bes

Dos anys després de la seua ruptura, Melyssa i Tom han représ la seua relació, "és la dona de la meua vida"

Investigats dos conductors per circular en sentit contrari en una autovia

El primer d'ells va recórrer prop de 35 quilòmetres en sentit contrari per la A-7 i el segon 11 quilòmetres en l'A-35 estant implicat en dos sinistres vials

Les emissions de CO₂ van augmentar a Espanya en 2021

El positiu és que no van sobrepassar els nivells previs a la pandèmia