Així va celebrar Antonio David Flores la victòria d’Olga Moreno en ‘Supervivientes’

Antonio David Flores
Antonio David Flores

Antonio David Flores es trobava en l’exterior de les instal·lacions de Mediaset on va rebre la notícia entre un bany de multituds i així és com a segons després que Carlos Sobera proclamés a Olga Moreno com a guanyadora de Supervivents 2021, Antonio David Flores celebrava la victòria al costat de nodrit grup de fans que s’havien acostat fins allí. Encara que els seus dos fills sí que van poder entrar al plató de Telecinco per a felicitar a Olga, el col·laborador de ‘Sálvamees va haver de quedar a escassos metres de distància. Molt emocionat i tremendament orgullós del triomf de la seua dona, el pare de Rocío Flores atenia els mitjans i contava el que sentia amb este triomf i el que significava per a la seua família.

Molt orgullós

El que fora col·laborador de ‘Sálvame’ es mostrava més que satisfet pel veredicte de l’audiència. Vestit amb una samarreta en la qual es podia llegir «Olga és la nostra guanyadora» i camuflat baix una gorra, va rebre les abraçades de molts fans que es van congregar en la zona. No va dubtar, fins i tot, a beure a morro d’una botella de cava.

Antonio David Flores va voler agrair

També es va pronunciar davant la premsa amb un cert nerviosisme: «Vull agrair a tota la marea blava. La marea blava ha fet que Olga siga esta nit guanyadora de ‘Supervivientes‘. Orgullós de la meua família, orgullós del concurs que ha fet Olga en ‘Supervivientes’, dels companys que han estat amb ella durant tot el concurs i en la final. Agraït a tota Espanya per fer que guanye esta edició». Feliç per veure el suport que havia rebut la seua dona per part de l’audiència, el malagueny sentenciava amb la següents paraules: «No retragues res perquè esta és la gent que ha fet a Olga guanyadora. Respecta perquè et respecten. Este és el principi».

<

>

I estes són algunes de les reaccions a Twitter

 

<

>

<

>