Amor Romeira i Lola Ortiz acomiaden l’any despullades

Compartir:

Fotomontaje de Lola Ortiz y Amor Romeira

Lola Ortiz i Amor Romeira s’acomiaden del 2018 despullades | València Diari

 

Cada persona s’acomiada de l’any a la seua manera. Alguns famosos sorprenen els seus seguidors amb felicitacions carregades d’afecte, i altres es decanten per despullar-se a través de les xarxes per intentar pujar les temperatures d’aquest hivern tan gèlid. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, Amor Romeira, exconcursant de ‘GH 9’ ha optat per la segona opció.

 

El nu d’Amor

La canària ha optat per acomiadar-se de l’any com si fora estiu: a la platja i amb un nu integral. Sempre activa a les xarxes socials, la jove ha volgut compartir amb els seus seguidors una fotografia que no ha deixat ningú indiferent.

 

Amor Romeira està totalment despullada i presumix de figura amb la seua amiga, Lola Ortiz, extronista a ‘MYHYV’Amb el cul a l’aire i les mans a dalt davant del mar de Puerto del Rosario (Fuerteventura), Amor delectava la vista als seus milers de seguidors a través del seu compte d’Instagram (@amorromeira).

 

Lola y Amor desnudas en Fuerteventura

Amor Romeira ha publicat una fotografia en què se les veu despullades a Fuerteventura | Instagram

 

Amor Romeira va aprofitar per llançar un missatge de llibertat i alliberament de la dona. «Dones lliures i perill d’extinció #DonaEmpoderada #Respecte #Tolerància #DonaLliure #LaMeuaVida #LaTeuaEnveja», deia la canària a la seua publicació, conscient que generaria odi i admiració en parts iguals. La foto de seguida va tenir una gran repercussió i va arribar a tenir 12.000 ‘likes’ i els comentaris no van tardar a arribar. «Culassos», «espectacular», «foc pur» i «divines» van ser alguns dels missatges que van rebre Amor i la seua amiga, Lola.

 

Una vida difícil

Encara que la seua vida no ha estat un camí de roses, a la canària se la veu alegre i contenta als diferents vídeos que puja a les xarxes. Polèmica i extrovertida quasi a parts iguals, així és la jove que eixia de la famosa casa de Guadalix de la Sierra disposada a complir el seu somni: sotmetre’s a una operació de reassignació de gènere. Molt estimada pel públic, la jove va tornar a ser notícia el 2012 després d’haver estat brutalment apunyalada en una discoteca de Fuerteventura i haver necessitat 21 punts de sutura.

 

Una dona atrevida

Des que va eixir de ‘Gran Hermano’, la canària no ha tingut cap problema per mostrar-se físicament i interiorment davant dels seus seguidors. En diverses ocasions hem pogut veure Amor passar-s’ho d’allò més bé amb els seus amics de festa, discutint a través d’Instagram o mostrant-se com Déu la va dur al món a les xarxes socials o a revistes com ‘Interviú’.

 

Amor Romeira imitando a Steisy

Amor Romeira va sorprendre els seus seguidors amb una foto en què imitava Steisy, extronista de ‘MYHYV’ | Instagram

 

Pocs dies abans de la felicitació de Nadal, Amor va sorprendre els seus seguidors amb una polèmica foto en què intentava imitar Steisy, extronista de ‘MYHYV’, a la portada d”Interviú’. Amor aconseguia el repte de l’extronista, ja que eixia totalment despullada i en una posició molt suggerent. Sens dubte, a Amor sembla que no li importen les crítiques que rep sobre el seu físic i no dubta a mostrar-se públicament, cosa que demostra que no fa cas de tots els comentaris d’odi que es fan sobre ella.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa