Ana María Aldón no dona crèdit als dubtes de Conchi sobre la paternitat d’Ortega Cano

Ana María Aldón plorant en
Ana María Aldón plorant en "Viva la vida"

Ana María Aldón està patint molt últimament, entre els últims esdeveniments de la salut d’Ortega Cano i ara la situació que està creant la seua cunyada Conchi no pot més. La dona i la germana de l’extorer no mantenen una relació fluida. Tot el contrari. Les coses entre elles estan d’allò més tirants. Ahir a la vesprada, una setmana després que la col·laboradora de ‘Viva la Vida‘ revelés este problema familiar, la cosa va ser a més. Ana María li va fer un advertiment a la seua cunyada amb la qual va assegurar que tenen un problema. A més, la dona de José Ortega Cano va aprofitar l’ocasió per a dir què és el que més li fa mal de tot el succeït. La col·laboradora va assegurar que hi ha alguna cosa que no pot perdonar i que té a veure amb el seu fill.

Ana María Aldón s’ha posat a plorar. Quin ha sigut el motiu?

José Antonio Avilés ha revelat que fa anys, la germana d’Ortega Cano, Conchi, va dir que el seu fill José María podia no ser fill del torer, ha sigut en eixe moment quan Ana María Aldón s’ha posat a plorar. Molt dolguda per este assumpte, ha assegurat que “no el perdone. La resta el que vulga, però això no”. La col·laboradora ha anat més enllà i ha reiterat que “això em fa mal. Jo no ho perdone. No sé qui ha estat, Avilés està dient el nom de la meua cunyada…”. D’esta manera, ella no ha volgut assenyalar a Conchi de manera directa, però sí que sospita que haja pogut ocórrer i per això ja no està disposada a passar. De fet, ha comentat que li agradaria escoltar els àudios en els quals Conchi diu això.

<

>

José Ortega Cano sempre ha recolzat a Ana María Aldón

Amb el que sí que s’ha mostrat tranquil·la és amb l’actitud que el seu marit va mostrar en tot moment des que fa anys comencessen estos comentaris. “Jo sempre vaig sentir el suport d’ell, em va dir que no feia falta que ens férem proves“, ha dit amb un somriure de tranquil·litat i seguretat. A més, encara que ara les coses estan com estan amb Conchi, ha aprofitat l’ocasió per a dir que es porta bé amb la família del seu marit. “Jo tinc bona relació amb tots de la família, no tinc cap problema amb ningú. Amb Mari Carmen i Paquito tinc molta més relació, però no tinc cap problema amb els altres“.