Antonio David Flores i Olga Moreno estan reconciliats i súper enamorats

Compartir:

Sembla que hi ha reconciliació entre la parella Antonio David Flores i Olga Moreno, això sí, cap dels dos s’ha manifestat sobre este tema, qui sí que ha parlat ha sigut Carlos Alba, company de Moreno en Supervivientes, qui ha explicat com està la relació entre tots dos.

Molt enamorats

Jo els veig súper enamorats, estan súper enamorats“, s’ha referit Alba, gran amic d’Olga Moreno després de la seua participació en el reality. En este sentit, l’exconcursant sosté que “si hi ha una mica de separació, tornaran” a estar junts, perquè “es nota, se sent, són molts anys de convivència“, ha assegurat.

Segons el seu amic, la parella promte es deixarà veure

Així mateix, Carlos Alba ha assegurat que la parella tornarà a deixar-se veure junta molt prompte. “Jo ho done per fet, estan tots molt units, amb Rocío (Flores)… Això no es pot anar d’un dia per a un altre“, ha defensat.

En tot cas, l’exconcursant de Supervivientes sosté que “l’important és que ells es reconcilien, que jo crec que estan més que reconciliats, i jo m’alegre per ells”, ha conclòs.

<

>

Recordem les declaracions d’Antonio David Flores

Recordem que va ser el mateix Antonio David qui, a la fi d’octubre, va eixir en públic davant les cambres per a confirmar la seua separació d’Olga Moreno i acusar a ‘Sálvame‘ d’haver destruït el seu matrimoni amb la seua campanya mediàtica. Des de llavors, la parella no ha tornat a aparéixer junta en cap acte públic.

Antonio David no confirma res

Encara que hi ha rumors de què Olga Moreno ha donat una altra oportunitat a Antonio David Flores, els protagonistes no obrin la boca per a res. Han passat uns dos mesos des que s’anunciara la seua separació

Carlos Alba dona per fet la reconciliació entre Olga Moreno i Antonio David Flores

Cada vegada són més els rumors d’una reconciliació a la vista, i en este cas ha estat Carlos Alba, company de Moreno en Supervivientes, qui ha explicat com està la relació entre tots dos.

“Jo els veig súper enamorats, estan súper enamorats”, s’ha referit Alba, gran amic d’Olga Moreno després de la seua participació en el reality. En este sentit, l’exconcursant sosté que “si hi ha una mica de separació, tornaran” a estar junts, perquè “es nota, se sent, són molts anys de convivència”, ha assegurat.

 

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades