Antonio David Flores: Marta Riesco i jo hem començat a construir una relació

Antonio David Flores
Antonio David Flores

Antonio David Flores ha deixat a tots amb la boca oberta amb la seua última decisió. Fa uns mesos l’excol·laborador sorprenia anunciant la seua separació amb Olga Moreno. Després d’aquest dur colp, els rumors sobre l’inici d’una nova relació del malagueny eren més que sonats, però cap dels protagonistes el confirmaven o el desmentia.

Marta Riesco, la suposada nova parella d’Antonio David, ha decidit resoldre aquest assumpte enviant un missatge al seu company Antonio Rossi perquè el fera públic en ‘El Programa de Ana Rosa’.

El col·laborador ha anunciat que la seua companya li ha confirmat que està eixint amb Antonio David Flores. “M’ha reconegut que no vol parlar de l’assumpte però que no es pot negar l’evident“, ha indicat Antonio Rossi confirmant així que estan junts. Tots els programes anhelaven tindre unes declaracions de la nova parella, però ha sigut al voltant de les 22.00 hores quan Antonio David ha emés un comunicat oficial en el seu canal de Youtube.

 

El comunicat d’Antonio David Flores

 

 

El pare de Rocío Flores comença el comunicat fent referència a la seua exmuller i mare de la seua filla Lola.

“Fa algun temps vaig dir que no tornaria a parlar sobre la meua vida privada i he intentat mantindre-ho fins ara que em veig obligat a donar una sèrie d’explicacions. No per mi, sinó per altres persones que poden veure’s perjudicades per la informació que s’ha donat hui. Així que vaig fer una excepció. Vull començar dient que Olga és una dona extraordinària, una mare excepcional i ha sigut la millor companya de viatge fins que els nostres camins han pres camins diferents. Sempre serà la meua família i sempre podrà comptar amb mi”, ha començat dient el malagueny.

“Dir també que vull que deixeu a la meua filla Rocío al marge d’aquest tema. No li pertany a ella, per la qual cosa em semblaria molt injust que es veja involucrada en alguna cosa que només em concerte a mi. I ara sí, és el moment de parlar sobre mi. Porte diversos mesos separat i per tant, estic refent la meua vida. Vaig comunicar de manera pública la meua separació fa tres mesos. No tinc per què amagar-me. És cert que Marta Riesco i jo hem començat a construir una relació”, continuava explicant. “Gràcies a tots els missatges de suport. Aquestes són les úniques paraules que diré sobre aquest tema. Antonio David Flores”, sentenciava el pare de Rocío Flores.