Belén Esteban s’esfondra en el seu retorn a ‘Sálvame’: ‘Se m’ha parat la vida’

Compartir:

La col·laboradora demana als periodistes que, "per favor, respecteu-me quan he d'anar al metge"

Belén Esteban segueix en el procés de recuperació de l’operació a la qual va haver de sotmetre’s fa uns dies després del trencament de tíbia i peroné que va patir en ‘Sálvame’.

La col·laboradora, malgrat el seu estat d’ànim, ha reaparegut en les seues xarxes socials per a penjar un missatge d’agraïment per l’afecte que està rebent. A més, de la seua queixa als companys dels mitjans de comunicació que estaven esperant-la a la porta de la seua casa i la col·laboradora els ha demanat que la deixaren tranquil·la. Quan ha tornat, es tapava el rostre amb les mans perquè no pogueren captar la seua cara de malestar.

Però, a més, també ha intervingut en directe en el seu programa, ‘Sálvame’ per a xarrar amb els seus companys i explicar com es troba.

Vull donar les gràcies a tots els meus companys. No hi ha ni un que no m’haja escrit. Jo no responia i em continuaven escrivint”, ha començat dient Betlem amb la veu entretallada i visiblement emocionada: “Li envie un bes tota la gent, no us imagineu l’afecte i tots els missatges que m’estan arribant“.

M’emocione perquè he tingut dies dolents, però a poc a poc he de començar a animar-me“, ha comentat Belén. Durant la crida, també ha insistit en la gravetat de la seua lesió i ha donat detalls sobre la seua intervenció: “No m’he fet una fractura, m’he fet un ‘fracturón’. He estat en molt bones mans, l’operació va tindre una duració de dos hores i 45 minuts m’han posat 20 caragols i dos plaques. No ha sigut fàcil i no ho estic passant bé“.

En ser preguntada pel seu retorn al programa, la de Paracuellos ha afirmat que no podrà donar suport al peu “entre sis i huit setmanes“. “M’he trencat la tíbia, el peroné i hi ha hagut desplaçaments, llavors és més complicat”, ha lamentat la tertuliana. Tot seguit li ha llançat un avís al programa en to d’humor: “Amb mi no compteu per a res, ni per a pujar un escaló“.

No hi ha dubte que està sent una temporada molt complicada per a la ‘princesa del poble’. “M’emocione amb tot. Estic molt sensible”, ha confessat davant els seus companys abans d’esfondrar-se: “Se m’ha parat la vida tres mesos”. “Sé que hi ha coses pitjors, però també hi ha coses millors“, ha reconegut.

Després del xicotet altercat que ha tingut aquest matí amb els mitjans de comunicació, ha volgut agrair-los també la seua preocupació, però els deixa un missatge: “Demane per favor que em respecten quan he d’eixir de la meua casa per a acudir al metge, ja que considere que és innecessari que se’m fotografie o que es pretenga que en l’estat actual de salut conteste les preguntes dels reporters. Espere que la premsa no es moleste“.

Conclou dient que totes les novetats que tinga sobre el seu estat de salut les donarà ella a través de les seues xarxes socials, i torna a donar les gràcies a tots els seus seguidors per comprendre-la i secundar-la en aquests “durs moments“.

EL MÉS LLEGIT

Tres anys i cinc mesos de presó per calar foc a la casa de la seua parella

Va espentar a la víctima i va destrossar televisors, telèfons, la cortina i el cristall del bany de l'habitatge

Detinguts dos menors més per les agressions sexuals a Burjassot

La Policia Nacional ha detingut a dos menors més per la seua presumpta implicació en l'agressió sexual ocorreguda a Burjassot

Els contagis de covid es dupliquen i els morts es disparen en la Comunitat Valenciana

Sanitat ha notificat 8.789 nous positius i 18 nous morts per coronavirus

Es deixa oblidat la bossa després de ser sorpresa intentant robar en un comerç de Petrer

Va ser el propietari de l'establiment, situat en el barri de la Frontera, qui va donar avís a la Policia Local que va traslladar a les seues patrulles al lloc