Bigote Arrocet mostra la pitjor cara de María Teresa Campos

Compartir:

 

Bigote Arrocet es va quedar insatisfet amb el seu concurs en ‘Secret Story’. En poc més de dos setmanes, el còmic va presumir d’infidelitats i va deixar a la seua exparella, María Teresa Campos, de mentidera. Hui ha concedit una entrevista amb la revista ‘Lecturas’ i segueix en la mateixa línia: deixar a María Teresa Campos a l’altura del betum.

 

Indignat després de l’allau de crítiques que ha rebut este temps, Bigote defensa la seua veritat amb feresa. El còmic esclata davant el que considera “mentides infames” abocades contra ell i revela detalls inèdits de la seua vida amb la Campos. 

“He estat callat durant dos anys i mig, s’han dit barbaritats de mi”. Edmundo Arrocet trenca el seu silenci en exclusiva per a ‘Lecturas’. L’humorista, després del seu pas per ‘Secret Story’, parla alt i clar de la seua ruptura amb María Teresa Campos i analitza tot l’ocorregut en la seua vida durant els últims mesos.

 

‘Estic cabrejat, em fa mal’

 

“S’ha mentit tant que estic cabrejat, em fa mal”. Bigote ja no calla. Després de donar unes primeres pinzellades a la casa de ‘Secret Story’, ara l’humorista no està disposat al fet que es continue parlant d’ell. Arrocet compta la veritat i s’esplaia, com mai, en detalls sobre la seua relació amb María Teresa Campos que mai havia comptat abans.

 

‘Va fer gestos que no em van agradar’

 

El còmic torna a repetir allò que va dir a la casa dels secrets. “Pense molt en com Teresa va poder dir que la vaig deixar per Whatsapp quan no és veritat. És una mentida infame”. Encara que la perla va vindre després. “El dia que vaig deixar a Teresa va fer uns gestos que no em van agradar. Mai m’ha agradat l’agressivitat”.

 

Terelu i Carmen Borrego

 

L’actor se sincera sobre el tracte que ha rebut de les filles de la qual va ser la seua parella: “A Teresa no li agradava veure els programes on eixia la seua filla i jo tampoc volia que els vera”.  

 

El més fort que ha dit Bigote sobre María Teresa Campos

 

Una vegada insinuat que la Campos és agressiva, Bigot també va dir que li devia diners: “Li vaig prestar 50.000 euros i no li’ls demanaré”. Després de presumir de la seua generositat, el còmic va tornar a remarcar el “dolor” que sentia. “He estat callat durant dos anys i mig, s’han dit barbaritats de mi”.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades