Dani Martín: Jo vaig al psiquiatre, tal vegada pot servir-li a algú

Dani Martín ha compartit una publicació en Twitter en el qual parla de la importància de la salut mental

Dani Martín ha compartit este divendres un missatge a través de les seues xarxes socials que no ha tardat a fer-se viral. El cantant, que es trobava gaudint d'uns dies de descans a la platja, ha explicat que ha agafat un avió per a anar al psiquiatre, al qual s'ha referit com "un lloc meravellós" que li permet sentir-se millor, així com "més tranquil i més feliç".

"És un lloc on m'encanta parlar i on m'òbric en canal", ha explicat l'artista. Així mateix, ha destacat la importància de "trobar llocs on un se sent que està treballant i aprenent". Un lloc que ha definit com un "paradís". "Es diu psiquiatre. És un gimnàs on el cap i les emocions s'equilibren, es desfan nus i coneixes d'on vénen moltes coses", ha assegurat.

<

>

Anar al psiquiatre li permet aprendre

A més, ha comentat que anar al psiquiatre li permet aprendre a ser qui és o, almenys, a intentar-ho. No obstant això, ha volgut deixar clar que no es considera "ni referent, ni algú que intente influenciar ni explicar què ha de fer cadascun en la seua vida".

Martín pretén que el seu missatge arribe a altres persones que puguen necessitar ajuda, siga pel motiu que siga: "Jo vaig al psiquiatre, tal vegada pot servir-li a algú". "No em considere ni referent, ni algú que intente influenciar ni explicar què ha de fer cadascun en la seua vida, ni històries d'estes", escriu l'artista.

No té cap malaltia mental

En la publicació, apunta que no té "cap malaltia mental diagnosticada". "Estic molt bé. Amb afecte us dic, eviten preguntar-me 'però Dani, estàs bé?', 'però, què t'ha passat?'. M'ha passat la vida i m'està passant, i tant de bo que em continue passant, perquè estic viu, ple d'imperfeccions i de treball per fer", admet.

El que més li agrada

El que més m'agrada és que quan alguna cosa em passa sóc capaç d'anar a la recerca de millorar, estic en el meu millor moment, o almenys en el camí.
Els psiquiatres no sols mediquen a les persones, també fan treballs meravellosos per a ordenar els trasters que tenim dins cadascun

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estat de Mila Ximénez, ingressada: 'Confiem a arribar al final prompte'" "Ana María Aldón, contra les cordes: el conflicte judicial que pot passar-li factura"