El diari 'El Mundo' desitja a Miguel Bosé morir de covid

Les paraules que li dedica El Mundo han estat rebudes amb una certa hostilitat per part de Twitter. Normal, donada la duresa i el contrasentit

El diari El Mundo ha dedicat unes polèmiques paraules al cantant Miguel Bosé per Nit de Nadal, ha travessat totes les línies. En la seua secció en la qual aplaudeixen o critiquen a persones pel fet el dia anterior han carregat amb molta duresa contra el cantant Miguel Bosé, del qual desitgen la seua mort per Covid pel mal que està fent.

Una dedicatòria gens encertada

El mitjà ha imprés en paper una dedicatòria al cantant un poc eixida de to. En l'edició d'este 2 de desembre, el conegut diari s'ha vingut a dalt i ha desitjat directament la mort per coronavirus al conegut cantant pel seu activisme negacionistaBosé ha rebut la pandèmia amb gran rebuig i assegura que tot és una mentida. De fet, es nega a usar màscara i a atendre a qualsevol que porte el tapaboques. Amb esta nova norma del Govern amb la qual l'ús de màscara en exteriors s'ha fet de nou una cosa obligada, Bosé no ha trigat a atacar. Però El Mundo sembla que s'ha excedit en la seua opinió.

Miguel Bosé sempre ha estat molt clar respecte a la seua opinió sobre la Covid

Una opinió que en qualsevol sistema democràtic, per poc que agrade, hauria de ser respectat, almenys pels grans mitjans de comunicació. No obstant això, El Mundo ha travessat totes les línies i no sols li ha criticat, sinó que ha desitjat la seua mort.

Pocs entenen perquè el diari ha llançat una cosa tan forta sobre Miguel Bosé

Molts han estat els comentaris en Twitter que hi han deixat clar que alguna cosa tan gore no s'hauria d'haver publicat i que ningú mereix morir siguen les que siguen les seues idees.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor als 67 anys Ágata Lys, icona del cinema del 'destape'" "Són parella o no Alba Carrillo i Canales Rivera? Parlen els protagonistes"