El diari ‘El Mundo’ desitja a Miguel Bosé morir de covid

Compartir:

Miguel Bosé

El diari El Mundo ha dedicat unes polèmiques paraules al cantant Miguel Bosé per Nit de Nadal, ha travessat totes les línies. En la seua secció en la qual aplaudeixen o critiquen a persones pel fet el dia anterior han carregat amb molta duresa contra el cantant Miguel Bosé, del qual desitgen la seua mort per Covid pel mal que està fent.

Una dedicatòria gens encertada

El mitjà ha imprés en paper una dedicatòria al cantant un poc eixida de to. En l’edició d’este 2 de desembre, el conegut diari s’ha vingut a dalt i ha desitjat directament la mort per coronavirus al conegut cantant pel seu activisme negacionistaBosé ha rebut la pandèmia amb gran rebuig i assegura que tot és una mentida. De fet, es nega a usar màscara i a atendre a qualsevol que porte el tapaboques. Amb esta nova norma del Govern amb la qual l’ús de màscara en exteriors s’ha fet de nou una cosa obligada, Bosé no ha trigat a atacar. Però El Mundo sembla que s’ha excedit en la seua opinió.

Dedicatoria a Miguel Bosé

Miguel Bosé sempre ha estat molt clar respecte a la seua opinió sobre la Covid

Una opinió que en qualsevol sistema democràtic, per poc que agrade, hauria de ser respectat, almenys pels grans mitjans de comunicació. No obstant això, El Mundo ha travessat totes les línies i no sols li ha criticat, sinó que ha desitjat la seua mort.

Pocs entenen perquè el diari ha llançat una cosa tan forta sobre Miguel Bosé

Molts han estat els comentaris en Twitter que hi han deixat clar que alguna cosa tan gore no s’hauria d’haver publicat i que ningú mereix morir siguen les que siguen les seues idees.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

 

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...