Emocionant i dur testimoni de la dona de Cañizares sobre la mort del seu fill

Compartir:

Mayte García, dona de Santiago Cañizares

Mayte García va explicar la seva història a ‘Viva la vida’ | Telecinco

 

No cal dir que la mort d’un fill és el succés més dur i terrible pel qual poden passar uns pares. El dolor de deixar marxar a un fill no té nom ni explicació, però si se saben escoltar els senyals que et dona la vida, sí que pot dur un fort aprenentatge al darrere. Això és el que va intentar transmetre Mayte García, la dona del futbolista Santiago Cañizares, al programa ‘Viva la vida’ de Telecinco.

 

El matrimoni va haver de dir adéu al seu fill de només cinc anys, després d’estar molts mesos lluitant contra un càncer. Segons va explicar una serena Mayte, els últims quinze mesos del nen van ser els més durs i, per aquest motiu, tots els seus esforços es van centrar a aconseguir que el petit estigués feliç.

 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

 

La missió d’una mare amb el fill malalt

«Durant aquells quinze mesos, la meva missió era que el meu fill somrigués, que tornés a sentir la vida i ho vaig aconseguir. Llavors, m’ha quedat tanta pau d’haver que el meu fill ha marxat rodejat de la seva família. Sé que ell se sentirà orgullós», explicava Mayte. Aquesta pau de la qual parla la dona del futbolista, és la que ha anat sentint en tot aquest procés, fins i tot en el moment de llençar les cendres del nen al mar.

 

«Fa unes setmanes vam llençar les cendres al mar i vaig tornar a sentir aquella pau que sabia que arribava el moment de deixar-lo anar del tot i que havia complert la seva missió», narrava una tranquil·la mare. No hi ha dubte que gran part d’aquest treball de contenció i superació ha estat possible gràcies a la unitat de la família. Especialment, Mayte va voler remarcar que la complicitat amb el seu home ha estat essencial, ja que «com a parella ens ha anat bé».

Mayte García, dona de Santiago Cañizares

Mayte va explicar quina ha estat la seva missió durant tot aquest temps | Telecinco

 

 

La unió del matrimoni, la seva força

«En un moment així la unió és fonamental. El vaixell no es podia enfonsar i no es va haver de parlar. On no arribava ell arribava jo, i a on no arribava jo arribava ell», assegura. Ara, conscients que la mort del seu fill ha estat un episodi que ara cal superar, Mayte vol centrar la seva tasca diària a la difusió i conscienciació sobre el càncer infantil amb l’objectiu de què s’investigui més i, tant de bo, algun dia es pugui acabar amb aquesta terrible malaltia.

Mayte García, dona de Santiago Cañizares

La dona de Santiago Cañizares va parlar de la importància de que la família estigui unida | Telecinco

 

 

També et poden interessar…

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones