Un empresari podria ser el veritable pare del fill d’Ivonne Reyes

Un empresari podria ser el veritable pare del fill d'Ivonne Reyes
Un empresari podria ser el veritable pare del fill d'Ivonne Reyes

Molts anys porta Ivonne Reyes assegurant que Pepe Navarro és el pare del seu fill Alejandro, però en estes últimes setmanes tot ha canviat. Dissabte passat el presentador Pepe Navarro i pare legalment del fill d’Ivonne Reyes, Alejandro, se sentava en el plató de “Sábado Deluxe” de Telecinco, per a presentar desenes de documents que provarien que ell no és el pare biològic d’Alejandro, el fill d’Ivonne Reyes, encara que la justícia així li considere.

Este milionari empresari espanyol hauria mort en 2002

Després de tot açò, el programa de Telecinco, ‘Socialité‘, ha tingut accés a unes informacions que provarien que un milionari empresari hauria estat passant a Ivonne Reyes una pensió de 6.000 euros al mes durant tres anys, concretament des de 1999 (any en què neix Alejandro) fins a 2002, any en què mor este empresari.

María de Mora assegurava fa anys que Ivonne participava en sopars amb importants empresaris del nostre país

En este cas, cobraria força la teoria que el veritable pare del fill d’Ivonne Reyes és un empresari espanyol anònim i no el presentador d”Esta nit creuem el Mississipi’. Rescatant declaracions de María de Mora de fa alguns anys, Ivonne hauria participat en sopars que de Mora organitzava amb importants empresaris del país. Hauria estat aquí el moment en el qual Ivonne i l’empresari es van conéixer? Eren els 6000 euros una pensió alimentària per a Alejandro o simplement es tractava d’un amic que tractava d’ajudar a la model en un moment complicat?

<

>

<

>

<

>

<

>