El fill major de Bertín Osborne va morir als seus braços

Compartir:

La primera dona que va tenir Bertín Osborne i amb la qual va tenir quatre fills va ser Sandra Domenecq, Cristian, Claudia, Eugenia i Alejandra. “Vaig tenir quatre fills amb ella, no vull oblidar-me del meu fill major”, deia el cantant, afectat, i és que Cristian va morir a penes uns dies després de néixer per un problema en el fetge.

Bertín Osborne es va casar per primera vegada als 21 anys amb Sandra Domecq

El cantant i presentador comptava amb tan sols 21 anys quan es va casar amb la mare dels seus quatre fills majors, Sandra Domenecq. Bertín Osborne ha comptat a Telecinco que es van conéixer molt joves, amb 18 anys i precisament esta joventut creu que és la que va passar factura al seu matrimoni. De fet, està convençut que si s’hagueren conegut després, no s’hagueren separat mai: “No havia viscut, era un nen Si acabava d’eixir de la mili!”

Bertín Osborne recorda al seu fill major: “Va morir als meus braços”

Junts van tenir quatre fills i és que el primer d’ells, Cristian, va morir a penes uns dies després de néixer: “Vaig tenir quatre fills amb ella, no vull oblidar-me del meu fill major, va néixer amb un problema del fetge i va morir als meus braços a La Paz de Madrid“, ens deia Bertín, molt emocionat.

Com s’afronta una cosa tan dura com la pèrdua d’un fill?

Bertín confesaba a Telecinco que eren molt joves, va ser “un pal tremend” per als dos i Sandra estava “desconsolada“. Per a tots va suposar “un impacte tremend” però a l’any següent, Sandra es va quedar embarassada de nou i van continuar endavant.

La separació de Bertín Osborne i Sandra Domecq

Va haver de ser i ho passem“, ens deia Bertín. Passats els anys es van separar, però van continuar tenint molt bona relació, fins al punt que van passar un Nadal junts quan Sandra ja estava malalta i Bertín ja mantenia una relació amb Fabiola.

Bertín creu que si hagués conegut després a Sandra, mai s’haurien divorciat

A més, mai van perdre la complicitat que hi havia entre ells: “Em cridava per a coses insòlites, un dia em diu que es divorciarà i jo, divorciat d’ella, intentant-la convéncer perquè no es divorciés“, recordava divertit.

<

>

EL MÉS LLEGIT

El pànic entre els viatgers d’un tren proper a l’incendi de Bejís deixa més d’una vintena de ferits en abocar-se dels vagons

Entre els ferits hi ha tres greus per cremades. D'ells, un ha sigut traslladat en helicòpter a la Fe; un altre en SAMU a la Fe; i un altre en SAMU al Clínic.

Pego, la desena localitat desallotjada per l’incendi de la Vall d’Ebo que calcina Alacant

L'Ajuntament de Pego ha informat que s'està desallotjant la zona dels Verdals per precaució

Detingut un home per apunyalar a l’exparella de la seua germana

La víctima també va ser detinguda ja que estava en cerca per un delicte de maltractaments cap a la seua exparella.

Un mort y 17 ferits al Medusa Festival de Cullera

Almenys una persona ha mort i 17 han resultat ferides durant la matinada d'aquest dissabte en el Medusa Festival després que diverses...