Gil Silgado, ingressat a urgències per un desmai causat per l’anèmia

Compartir:

Gil Silgado va ser ingressat per una anèmia

Gil Silgado va ser ingressat per una anèmia | TELECINCO

 

José María Gil Silgado, conegut per ser l’exparella de María Jesús Ruiz, ha sigut ingressat a l’hospital per un desmai que feia pensar que es tractava de nou d’un infart. Va estar 30 hores ingressat a l’hospital, en les quals li van fer les proves oportunes per a descobrir l’origen de la pèrdua de coneixement, ja que Gil Silgado té antecedents de malaltia coronària i en un principi es temia que es tractara de nou d’un infart.

 

Tot i el sobresalt, el programa ‘Socialité’ confirmava unes hores després que es tractava d’una forta d’anèmia que l’havia dut a desmaiar-se, i tal com afirmava la seua filla Anabel, a Gil Silgado ja l’havien donat d’alta i es trobava descansant a sa casa, a la localitat d’Andújar.

 

Ja va ser operat del cor anteriorment

No és la primera vegada que Gil Silgado pateix un esglai en qüestions de salut. Aquesta vegada la cosa ha sigut lleu i no ha anat a més, però l’any 2016 va patir un infart quan es trobava a la presó per problemes amb Hisenda, per la qual cosa va haver de ser traslladat a l’hospital Infanta Elena de Huelva, on va estar ingressat a l’UCI i es va mantindre en observació.

 

Gil Silgado no es va acabar de recuperar del tot, ja que pocs dies després va tornar a ser ingressat de nou per un altre infart, cosa que va provocar que els metges decidiren operar-lo i implantar-li tres ‘stends’ a les vies coronàries per a evitar futures complicacions. Aquesta operació és molt habitual en pacients que pateixen obstrucció a les artèries, ja que consisteix en introduir unes pròtesis molt xicotetes en forma de molles a les artèries per a aconseguir ampliar el seu diàmetre i que, d’aquesta manera, la sang que va cap al cor arribe millor i no hi haja obstruccions a les artèries, que són les que provoquen els infarts.

 

Els seus problemes li passen factura

És probable que els problemes que arrossega Gil Silgado li estiguen passant factura en la salut, ja que últimament només fa que xafar els jutjats; tampoc se sap si a María Jesús Ruiz, la seua exparella, li preocuparà o no el seu estat, ja que de moment, la concursant de ‘GH DÚO’ no sap res perquè encara segueix a la casa de Guadalix.

 

Imatge d'arxiu de Maria Jesús Ruiz amb Gil Silgado

Imatge d’arxiu de Maria Jesús Ruiz amb Gil Silgado | CEDIDA

 

La seua relació ha estat marcada per alts i baixos i per una espècie d’amor-odi tal, que inclús la seua filla Anabel ha arribat a assegurar que son pare està obsessionat amb la miss. És més, segons la seua filla, Gil Silgado tindria una espècie de centraleta telefònica a sa casa amb 10 telèfons des dels quals crida per a salvar a María Jesús cada setmana, fins al límit diari estipulat pel programa, que són 200 euros per cada línia.

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa