La gran mentida d’Ainhoa Arteta veu la llum sobre el seu matrimoni amb Matías Urrea

Ainhoa Arteta i Matías Urrea
Ainhoa Arteta i Matías Urrea

 

La separació d’Ainhoa Arteta i Matías Urrea està deixant pel camí infinitat de titulars sobre el que realment succeïa a la seua casa. Tots coincideixen a apuntar que res era el que semblava.

Darrere de la cordialitat i la complicitat que semblava haver-hi entre ells, s’amagava una relació molt turbulenta, carregada de desacords i situacions molt complicades.

Han sigut diversos els amics de la parella els que han relatat els episodis de tensió dels quals van ser testimonis muts. Alguns, fins i tot, han referit tirania i tracte poc amable d’ella cap a ell.

Un excés de sobreactuació que va poder fer mossa en la relació, amb els afectes alterats des d’inici. Així les coses, adverteixen que Matías va demostrar una gran paciència, tarannà i tranquil·litat en els moments més crucials.

En este sentit ja s’ha explicat que podria haver-hi material sensible i d’alt voltatge que ressituaria, sense cap gènere de dubtes, als protagonistes d’esta separació que té l’aire de convertir-se en un dels escàndols més sonats de la pròxima tardor. Tal vegada el temps aconsegueix esclarir el que encara està cobert amb un mantell protector.

La gran mentida d’Ainhoa Arteta ix a la llum

 

Encara que tots créiem que estaven casats, Ainhoa Arteta i Marías Urrea mai van contraure matrimoni! Una dada sens dubte reveladora que ha eixit a la llum després de la ruptura de la parella.

Tal com apunta ABC, la soprano i el capità de corbeta van celebrar el seu enllaç però mai van arribar a formalitzar la seua unió. Una decisió que hauria pres la mateixa Ainhoa Arteta i que revela que mai va estar segura de la durabilitat de la seua relació.

Estes últimes hores també s’ha revelat que el dia previ a la seua boda, tots dos van tindre una acalorada discussió. La brega va ser tan sonada que la pròpia soprano dubtava que Urrea es presentara el dia de l’enllaç.

“Ainhoa va preguntar als músics contractats per a la boda si havien vist al seu promés, perquè ella mateixa creia que no anava a aparéixer. Els amics de la parella també creien que no s’anava a celebrar la unió”, apunten des de ‘Sálvame’.

 

Té por del que puga dir el seu “exmarit”

 

A més de tota esta rocambolesca història, Ainhoa Arteta s’hauria posat en mans dels seus advocats per a iniciar una estratègia legal que impediria al seu ex comptar les intimitats de la seua relació.

“Encara que adverteix que podria recórrer fins i tot a la via militar per a protegir-se de possibles intromissions per part de Matías, fonts rellevants confirmen que la jurisdicció militar únicament és per a tractar assumptes civils que sorgeixen a conseqüència d’actes mentre actuen com a militars”, asseguren des del citat mitjà.