Iker Casillas va gravar l’atac a una reportera de Socialité i el va pujar a les xarxes socials

Iker Casillas va gravar l'atac a una reportera de
Iker Casillas va gravar l'atac a una reportera de "Socialité" i el va pujar a les xarxes socials

La reportera del programa de Telecinco “Socialité”, Silvia Álamo va viure dissabte durant el directe del programa presentat per Maria Patiño, un moment desagradable. Després de realitzar diverses preguntes a Iker Casillas en Navalacruz, el poble del porter, diversos veïns es van encarregar de linxar tant a la reportera com al càmera que realitzaven el reportatge.

Silvia Álamo ho conta en primera persona

Ha sigut la pròpia Silvia ÁLamo la que ha contat en primera persona en “Socialité” com va viure la tibant topada amb Iker i amb els seus veïns: “Va ser molt desagradable, anaven per nosaltres, vam haver d’anar-nos corrent (…) Quan em vaig muntar en el cotxe vaig esclafir a plorar per la tensió viscuda”.

El càmara també ha parlat

Alejandro, el cámara que anaba amb la reportera de “Socialité”, Silvia Álamo ha explicat hui a Patiño, que ell també va viure moments realment incòmodes: “Estàvem molt incòmodes, no sabíem el que ens anava a passar, véiem volar objectes cap a on estàvem nosaltres”.

Iker Casillas deixà que les coses passaren sense intervenir

Tant Silvia com Alejandro han explicat que Iker Casillas no va intervenir en cap moment per a frenar l’atac dels seus veïns: “Ell es limitava a gravar el que succeïa i pujar-ho a les seues xarxes socials per a vanar-se”. Tal com ha comptat Silvia, companys de professió d’Iker com Gerard Piqué es van mofar del que li ocorria: “Estic gaudint”.

<

>

Gerard Piqué es mofa de l’agressió en xarxes

<

>

Moltes són les persones que donen suport a Iker Casillas

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>