La indirecta que Bertín Osborne podria haver llançat a la seua exparella Fabiola

Compartir:

 

El 17 de gener es coneixia la notícia de la separació entre Bertín Osborne (66 anys) i Fabiola Martínez (48), després de 20 anys de relació sentimental, 14 d’ells com a marit i dona, i dos fills en comú: Kike (14) i Carlos (13). En este temps, les seues vides han pres camins absolutament paral·lels.

Ell viu a Sevilla, en el camp, en la finca dels seus somnis, en el lloc on mestressa estar, envoltat de naturalesa, cavalls i aire pur.

Ella, en canvi, exerceix la seua labor professional a Madrid i, des de fa pocs mesos, resideix en un pis de lloguer en el Passeig de la Castellana després de quasi deu anys en una impressionant mansió. En la seua llar té tot perfectament condicionat per a les necessitats específiques del seu fill major, Kike.

Si bé el divorci sembla haver sigut tant idíl·lic com definitiu, ara Bertín pot ser que haja llançat una indirecta a la seua exmuller, Fabiola, des del seu programa de Canal Sud. Fa uns dies, la cadena pública andalusa emetia una nova edició del xou de Bertín, presentat pel propi artista i per Vicky Martín Berrocal (48).

La convidada aquella nit era Bárbara Rey (71), qui participava d’un joc que va deixar entreveure una resposta per part de l’intèrpret de ranxeres que s’ha interpretat com un possible missatge a la mare dels seus dos fills xicotets.

En una d’eixes proves, Bertín va respondre a la pregunta que plantejava la copresentadora: “Creus en les segones oportunitats?”. I és que, encara que Osborne va intentar esquivar la bala centrant-se en motius purament laborals (“en esta professió és millor pensar que sí”, replicava), Vicky va encaminar al seu company cap al sentit personal.

“Sí, crec, però cal deixar un bon espai gran entre la primera i segona. Segones oportunitats sí, però amb un espai raonable perquè les coses tornen al seu llit”, va concloure, davant l’aplaudiment del públic, que, d’alguna manera, sabia perfectament per on anava Bertín.

Fins al moment no hi ha hagut reaccions per part de Fabiola, qui sempre s’ha mostrat pròxima i sol·lícita tant amb la seua parella, malgrat que la ruptura on el propi Osborne es va assenyalar com a responsable, com amb els mitjans de comunicació que s’interessen per com es troba en estos instants.

Fa una mica més d’un mes, Martínez era convidada a la presentació de la nova obra de teatre de Paz Padilla (51), ‘El humor de mi vida’. En la catifa roja, la premsa li preguntava si estava de nou oberta a l’amor, al que ella responia el següent: “Estic gaudint ara de mi, saps la peresa que em dona només pensar que ara que comence a gaudir de mi, de no haver de compartir, de ser una mica egoista, de veure la sèrie que vull, de ficar-me al llit a l’hora que vull, d’eixir si vull o no. Ara estic encantada de la vida. M’he d’anar que vaig amb el meu cap”.

Per a concloure, la model veneçolana va voler tornar a deixar clar que la relació amb el seu exmarit és bona. “Molt bé, molt bé, amistosa i fenomenal. Ell és un senyor, super generós, ens volem molt d’una altra manera, així que això preval. L’amor és molt bonic, però hi ha vegades que no pot ser. Quan no pot ser, cal acceptar-ho”. I pot ser que ací Bertín trobe la resposta a aqueixa indirecta.

 

EL MÉS LLEGIT

Agoney, Alice Wonder, Fusa Nocta i Megara, a la final del Benidorm Fest 2023

Fusa Nocta, de Gandia, passa a la final del dissabte 4 de febrer, però s'acomiaden la representant alacantina, Sofia Martín, i el valencià, Aritz Arén

El salari mínim puja fins a 1.080 euros al mes en 14 pagues

El president del govern, Pedro Sánchez, ha anunciat que esta pujada es realitzarà amb efectes retroactius per situar-lo en el 60% del salari mitjà espanyol

El 66% de les fosses valencianes de la dictadura ja s’han excavat i hi ha localitzades 2.166 víctimes

La Generalitat crea un nou portal de Memòria Democràtica amb un cens de víctimes i vestigis franquistes

Carlos Herrera es casa en secret amb Pepa Gea a Nova York

La boda va tindre lloc el 5 de desembre, així es desprén d'una foto que ha publicat Carlos Herrera en les seues xarxes socials, 'Compartisc gustosament amb vosaltres aquesta instantània. 5 desembre. Nova York. Gràcies pel vostre afecte i interés', ha escrit el locutor.
CatalanSpanish