Irene Rosales descobreix que no està casada amb Kiko Rivera

Compartir:

El programa de Telecinco presentat per María Patiño, ‘Socialité‘ s’ha fet eco d’una gran bomba. El paparazzi Pablo González ha revelat en ‘La Razón’ el gran engany de Kiko Rivera a la seua dona, Irene Rosales. Pel que sembla, les noces que van celebrar el DJ i la col·laboradora en 2016 no hauria estat real: “Irene va descobrir en anar a inscriure a la seua filla menuda en el registre civil que continuava figurant com a dona soltera, dos anys després de celebrar-se el fals enllaç“.

Kiko Rivera no va legalitzar les noces

Segons les informacions de Pablo González, Kiko Rivera mai hauria lliurat els documents de les noces en el registre civil, el DJ no els hauria lliurat perquè “mai va tenir la intenció de casar-se amb Irene Rosales“, simplement es va centrar a vendre l’exclusiva per a rendibilitzar l’enllaç i no l’hauria legalitzat per a evitar possibles conflictes en cas de ruptura.

Les suposades noces va ser una descarada posada en escena perquè Irene no demanés més la formalització legal de la relació i per a rendibilitzar-ho sabent que no tenia validesa legal (…) En el registre civil l’andalusa descobreix que l’estat dels pares de les petites és ‘solters’ (…) Ella va pensar que es tractava d’un error burocràtic, però va acabar descobrint que portava dos anys creient que estava casada sense estar-lo“.

A canvi de legalitzar el matrimoni, Irene Rosales accediria a participar en GH VIP?

El descobriment per part d’Irene Rosales d’este “paperot” porta a la parella a tenir una discussió que desemboca en la crisi més greu que havien tingut fins al moment. Ara, anys després, sabem que la participació d’Irene Rosales en ‘GH Duo’ va tenir com a condició que Kiko Rivera posés remei a l’estafa del matrimoni, la qual cosa explicaria l’actitud freda de la parella durant el concurs.

En acabar el concurs acudiren al registre civil

Segons ‘Socialité’, dies després que acabés el reality, la parella acudeix al registre civil de Castilleja de la Costa per a, esta vegada sí, convertir-se legalment en matrimoni. Segons Pablo González, les noces reals de Kiko i Irene va ser una cosa exageradament freda i impersonal: “Van acudir per separat al registre civil i allí van coincidir, es van casar, signant els papers a dos quarts d’onze del matí únicament amb la presència de dos testimonis, el representant de Kiko, Fran, i una amiga íntima d’Irene perquè això quedés en el més absolut secret“.

Isabel Pantoja és coneixedora de l’engany de Kiko a Irene

Pablo González li ha explicat a María Patiño que Isabel Pantoja era coneixedora del succeït i que va arribar a dir-li al seu fill “manté a la ‘fiera‘ callada perquè no revele la mentida”, pensant que la revista a la qual havien venut l’exclusiva no li donés “una estirada d’orelles” a la cantant: “Esta informació hauria deixat en mal lloc a la publicació“. Segons el paparazzi, este va ser el detonant de la mala relació existent entre Isabel Pantoja i la seua nora, Irene Rosales.

EL MÉS LLEGIT

Aquests són els medicaments que mai has de consumir de manera conjunta

La combinació de medicaments amb ibuprofén pot danyar-te els renyons de manera permanent

Trucs per a saber quan espien el teu mòbil i què fer per a evitar-lo

Els hackers no tenen cap mirament a l'hora de sostraure les teues dades

Els antivacunes no eren coneguts per la meitat dels espanyols abans de la pandèmia

La implantació de microxips amb les vacunes és la faula que els ciutadans han trobat amb més freqüència en l'últim any

Xats secrets de WhatsApp: per a què serveixen i com s’activen

Nova opció en WhatsApp perquè els usuaris puguen mantindre segures les seues xarrades