Isabel Pantoja li envia un missatge a Kiko Rivera clar i directe

Isabel Pantoja en
Isabel Pantoja en "Top Star"

Isabel Pantoja ha estat passant moltes coses i li s’ajuntaren moltes més en començar la gravació del programa “Top Star” que ho va fer com un autèntic repte, ja que la seua tornada al treball va ser després de la ruptura tan sonada amb el seu fill Kiko Rivera. El dj va trencar el seu silenci amb la volguda i recentment desapareguda Mila Ximénez en Lecturas en una demolidora entrevista que va donar pas a infinitat de titulars, més entrevistes i moltíssimes hores de televisió. Un temps en el qual Isabel Pantoja va estar tancada en Cantora sense donar la cara. ‘Top Star’ va ser la seua volta i encara que va intentar fer el cor fort li va acabar desbordant tanta emoció continguda.

Fins ara no habia sigut tant directa

Ha hagut d’arribar la setena gala del programa musical “Top Star” perquè la cantant s’haja referit per primera vegada i de forma molt directa al seu fill Kiko Rivera, sense embuts com en altres ocasions, i ho ha fet amb evident pena i amb un missatge vetllat. Isabel Pantoja s’ha emocionat amb la història d’Antonia, una cantant que va abandonar la seua carrera musical per a cuidar dels seus fills i que a més ha interpretat en l’escenari ‘Hoy quiero confesar‘, un dels seus hits.

Visiblement emocionada i amb llàgrimes als ulls

Amb llàgrimes en els ulls, Isabel Pantoja s’ha vingut avall i la que ha acabat confessant ha estat ella. “Escolte esta cançó i em pose malalta. És la meua vida d’ixe moment i em porta a molts records. Tu et vas haver de retirar per a cuidar als teus fills i jo vaig intentar retirar-me per a estar amb el meu fill, perquè llavors només tenia un fill, i amb el meu marit, però no va poder ser i vaig haver de continuar cantant“, ha dit Isabel molt emocionada.

Isabel Pantoja li ha recordat al seu fill el sacrifici que va tindre que fer ella

Isabel Pantoja no ho ha pogut evitar i ha recordat al seu fill de forma vetllada el sacrifici que va haver de fer després de la mort tràgica de Francisco Rivera ‘Paquirri‘. Mare i fill estan enfrontats després que Kiko Rivera denunciés públicament que havia estat enganyat per la seua mare i que volia rebre l’herència que el seu pare li va deixar.