Jedet expulsada d’una desfilada de moda per no portar la mascareta

Compartir:

L'actriu desmenteix aquesta informació en un vídeo emés a la xarxa social on explica que no va ser expulsada i que se'n va anar ella. "Jo quan esclate és per un motiu i tota aquesta polèmica és una invenció".

Jedet va ser expulsada d’una desfilada de moda de la Fashion Week per no voler posar-se la mascareta. Malgrat tractar-se d’un esdeveniment celebrat en interiors, on l’ús d’aquesta protecció és obligatoria, l’actriu i cantant va fer cas omís i a més, li va llevar la mascareta a la seua parella, que sí que la portava posada. Encara que al vídeo es pot observar que els assistents sí que compleixen la norma, l’actriu ho nega tot i justifica el seu comportament per un rifi rafe amb un membre de l’organització.

Tot i això, l’actriu desmenteix aquesta informació en un vídeo emés a la xarxa social on explica que no va ser expulsada i que se’n va anar ella. “Jo quan esclate és per un motiu i tota aquesta polèmica és una invenció”. 

Jedet afirma que membres de l’organització van anar a demanar-los que es posaren la mascareta, però que ningú les portava posada. Diu que un membre de l’organització li va parlar de molt mala manera i per això finalment no va posar-se la mascareta i va abandonar el recinte.

EL MÉS LLEGIT

Troben unes restes òssies cremades a Gestalgar

La Guàrdia Civil ha obert una investigació després de la troballa ahir d'unes restes òssies que van aparéixer cremats en una foguera de Gestalgar

Pepe Navarro es posa en contacte amb el seu fill Alejandro Reyes

El fill d'Ivonne va reconéixer no voler l'herència del periodista i aquest contesta: "M'oferisc al fet que anem plegats a un notari"

L’horari habitual de Metrovalencia s’estendrà durant tot el dia fins a finals de juliol

Els serveis habituals del metro en les jornades laborables i cap de setmana s'allargaran fins al pròxim 24 de juliol

Marta Calvo: els investigadors descarten que el presumpte assassí l’esquarterara

Els especialistes en escenes del crim creuen “impossible” que l'acusat desmembrara el cos sense deixar petjades ni restes de productes químics