Kiko Jiménez obri el calaix dels secrets de Rocío Flores

Kiko Jiménez, Gloria Camila i Rocío Flores
Kiko Jiménez, Gloria Camila i Rocío Flores

Si alguna cosa ha demostrat de sobres Kiko Jiménez, és que no té pèls en la llengua. No tem tirar de la manta ni donar la seua opinió sobre ningú. I és que, haver pertangut a una de les sagues familiars més polèmiques, els Mohedano, per la seua relació amb Gloria Camila, dona per a emmagatzemar una bona quantitat de secrets.

Secrets que ara comparteix en exclusiva amb ‘Lecturas’. I un dels més cridaners té a veure amb Rocío Flores, la que va ser la seua ‘neboda política’.

Quan a Kiko li van preguntar sobre l’actual relació entre Gloria Camila i Rocío Flores, el de Linares ha dit que ja no és com abans. “Pot estar gelosa Gloria Camila de la seua neboda?”, li van preguntar. I ell va contestar: “Gloria abans era la líder i la capitost, ara la protagonista és Rocío Flores i tots els micròfons van per a ella”.

El raonament de Kiko Jiménez és d’allò més lògic, ja que Rocío al principi no volia saber de la fama, però que el seu ascens ha sigut absolutament meteòric. Ara és col·laboradora en ‘El programa de Ana Rosa’, es folra amb les seues col·laboracions en Instagram…

No hi ha qui la pare, i clar, els que la van conéixer quan encara era una xiqueta no fan més que sorprendre’s. De la Rocío Flores tímida ja queda molt poc.

“Rocío era una xiqueta quan venia amb nosaltres“, diu Kiko Jiménez en l’entrevista que ha donat a ‘Lecturas’ juntament amb Sofía Suescun.

Assegura que la filla de Rocío Carrasco passava xicotetes temporades a Madrid, a casa de Gloria Camila, però que ara ja ve a la capital per compte propi. “Quasi l’apadrinem. No disposava de cap nivell adquisitiu”, explica Kiko referint-se a l’època anterior.

Els anys en què la neta de ‘la más grande’ es plantava a casa de la seua tia durant diversos dies contrasten ara amb una Rocío Flores vestida a l’última i que s’allotja en els millors hotels de la ciutat. “Ara Rocío Flores ja no depén de Gloria per a eixir i entrar. Al final, això també et distancia”, confirma Kiko en esta conversa. Anem, que seria un cert el que GloCa i Rocío Flores ja no són les millors amigues.

“Rocío era una xiqueta quan venia amb nosaltres”; ens compta Kiko Jiménez en la seua entrevista al costat de Sofía Suescun. Flores solia passar xicotetes temporades i escapades a Madrid, on es quedava a casa dels seus oncles, Gloria i Kiko. “Quasi l’apadrinem. No disposava de cap nivell adquisitiu”, afig el col·laborador, qui porta anys dedicat a la tele.

“Ara Rocío Flores ja no depén de Gloria per a eixir i entrar. Al final, això també et distancia”, ens confirma Kiko Jiménez, donant suport a la versió que, des de fa mesos, es va donant: la relació entre tia i neboda ja no és la que era.

Encara que espera’t perquè és prompte per a traure conclusions. Més que res perquè Gloria Camila Ortega acaba de publicar dos ‘zasca-fotos’. En estes imatges, apareix la influencer al costat de la seua neboda i el text que ha compartit és un intent de resoldre la història: “Per a què us explicaré si no voleu entendre”, ha escrit GloCa referint-se a l’amistat indestructible que manté amb la seua neboda.