Lady Di va deixar una nota tement per la seua vida i per la qual el príncep Carlos va ser interrogat

Les hipòtesis que apunten a un possible assassinat de Lady Di agafen cada vegada més força
Les hipòtesis que apunten a un possible assassinat de Lady Di agafen cada vegada més força

Tots recordem el que va passar el 31 d’agost de 1997, Lady Di, la seua parella Dodi Al-Fayed i el xofer Henri Paul morien en un accident de trànsit en París quan eren assetjats pels paparazzis. Ha sigut este dissabte quan s’ha sabut el motiu pel qual en 2005 el Príncep Carles va ser interrogat per Scotland Yard. Un cap de Policia li va preguntar per una nota escrita a mà en la qual la princesa de Gal·les advertia de la seua mort.

La nota la va deixar a una persona de confiança

Este dissabte ha sigut quan ha transcendit esta nota, una nota que Lady Di va donar al seu majordom i este, al seu torn, a la Policia quan ella va morir. “Esta fase de la meua vida en particular és la més perillosa: el meu espòs està planejant un accident en el meu automòbil… una fallada en els frens i una greu lesió al cap per a deixar-li el camí lliure per a casar-se amb Tiggy“, assenyalava la nota. Tiggy era la mainadera de Guillermo i Enrique, i segons Diana, l’autèntic objecte del desig de Carlos: “Camilla no és més que un cimbell, per la qual cosa ell ens està utilitzant en tots els sentits de la paraula”.

Quins van ser els detalls de l’interrogatori?

El cap de Policia li va preguntar a Carlos què sabia d’esta nota i les seues motivacions i esta va ser la conversa:

Per què creu que la princesa va escriure esta nota, senyor?

– No vaig saber res d’esta nota fins que es va publicar en els mitjans…

Sap per què la princesa tenia estos sentiments, senyor?

– No ho sé

Va ser en el marc de l’operació ‘Paget’, la búsqueda que, en absolut secret, va intentar aclarir les causes de la brutal mort de Lady Di, la seua parella i el xofer dels dos. Segons ha revelat Lord Stevens, exdirector de Scotland Yard, el príncep Carlos va ser sotmés a este interrogatori que va tenir lloc en el Palau de Saint James el 6 de desembre de 2005, només 8 mesos després de casar-se amb Llitera.

Ni este interrogatori, ni l’ofensiva judicial del pare de Dodi Al-Fayed acusant d’assassinat al servei secret britànic, van aconseguir canviar la versió oficial: l’accident va ser resultat de la negligent conducció del xofer i dels periodistes que els perseguien.