La mare d’Anna i Olivia, feliç amb la seua tercera filla, Elsa

Compartir:

Beatriz Zimmermann s'ha convertit en mare per tercera vegada: “dona significat a la vida, ja que ha convertit el dolor en amor”

Beatriz Zimmermann, mare d’Anna i Olivia ha sigut de nou mare, ha donat a llum a la seua tercera filla, Elsa, que li ha satisfet de felicitat després del succés més dur de la seua vida.

Així ho va confirmar a Informatius Telecinco Joaquín Amills, president de SOS Desapareguts, que va dir que aquest bebé ha retornat la il·lusió a Beatriz, convertint “el dolor en amor” i donant “significat a la vida“.

Com hem dit moltes vegades, quan la vida et dona un dur colp, també et posa les eines perquè siga constructiu, perquè el dolor puga omplir-se d’amor, perquè la vida tinga significat“, ha expressat el que fora portaveu familiar durant la desaparició i mort de les xicotetes a les mans del seu pare.

Segons informen diversos mitjans, tant la mare com la xicoteta, que hauria nascut el 26 d’abril, es troben perfectament. Dona la casualitat que aqueix dia, però un any abans, Beatriz va ser l’últim que va veure a les seues filles Anna
El naixement de la xiqueta “és una immensa alegria per als seus pares i tots els que tenim sempre presents a Anna i Olivia“, va assegurar el que en el seu moment va ser portaveu de la família, indicant que l’arribada del bebé “és gràcies a l’afecte i solidaritat viscuts fa un any i que van fer possible poder trobar a Olivia“.

Sense aqueix miracle, Beatriz continuaria desesperadament buscant nit i dia i pertot arreu del món a les seues filles i aquesta nova vida que es diu Elsa no haguera sigut possible“, va detallar.

El cas d’Anna i Olivia

El pare, Tomás Gimeno, havia de retornar les xiquetes a la seua mare el passat 27 d’abril de 2021, però mai va arribar a fer. Després de diverses setmanes de prop, el 10 de juny la dona va rebre la notícia de la troballa del cos d’Olivia, la major de les seues filles, de sis anys.

El cos de la xicoteta estava dins d’una de les dos bosses d’esport que és trobaven lligades a l’àncora de la llanxa a la deriva del pare.

EL MÉS LLEGIT

Espanya continuarà mantenint la màscara obligatòria en el transport públic

Darias també ha recordat que, amb l'arribada de l'hivern i la baixada de les temperatures, és important continuar cuidant-se, ja que és època d'increment important de virus respiratoris, grip o bronquiolitis.

77.000 firmes demanen una Comunitat ‘lliure de xiquets caçadors’

La normativa autonòmica permet acompanyar caceres des de qualsevol edat i portar armes des dels 14 anys

Militars sortegen a una prostituta amb motiu de la Puríssima

Alguns efectius van compartir mitjançant un xat privat imatges de la dona i els serveis que oferia, acompanyats de missatges masclistes i vexatoris

La licitació per demolir l’antiga Fe entra in extremis el 2022

L'oposició qüestiona els 'set anys perduts' i Catalá recorda que la primera decisió del Govern de Puig 'va ser paralitzar este projecte'