María Teresa Campos desesperada per aconseguir vendre el seu xalet

Compartir:

 

María Teresa Campos vol desfer-se des de fa dos anys d’un xalet de la seua propietat situat en l’exclusiva urbanització Molino de la Hoz de Las Rozas. Segons informació de ‘Vanitatis’, la vivenda estaria valorat en 4,5 milions d’euros.

Recentment s’ha pogut veure a Bigote Arrocet, parella de la presentadora, ensenyant la casa a diferents grups de persones i és que sembla que la parella vol substituir la immobiliària amb la qual estan treballant, per una altra.

Fa poc, set assessors d’una mateixa immobiliària van acudir a visitar la vivenda amb Arrocet. Fins al moment, l’empresa en la qual havien confiat era Engels&Völkers, una immobiliària de luxe, però sembla que la cosa canviarà en un futur pròxim.

 

EL MÉS LLEGIT

Assassina a la núvia del seu nebot a Alginet i després se suïcida

La Guàrdia Civil està investigant els fets ocorreguts a primera hora del matí i adverteix que no es tracta d'un cas de violència de gènere al no haver-hi relació sentimental entre els morts.

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats d’Aldi, Lidl i Mercadona

Seguretat Alimetaria alerta de ‘cossos estranys’ en gelats de Aldi, Lidl i Mercadona Les empreses ja estan retirant els...

La pigota del mico supera la barrera de les 300 persones afectades a la Comunitat

Amb els últims 24 pacients confirmats per Sanitat, la xifra total s'eleva a 316 persones

Més de 2.000 efectius vetllaran per la seguretat del Medusa Festival amb especial atenció a possibles burxades

Pel festival de música electrònica més gran del país, a Cullera, passaran entre demà i el dilluns 300.000 persones