Marta Riesco. ‘Famosa per una infidelitat’

Compartir:

Marta Riesco actual protagonista de la premsa del cor i es que des que fa unes hores que es desvetlara que la suposada amant de Antonio David Flores i suposada com la principal responsable del divorci d'Antonio David i Olga Moreno, el nom de Marta aparéix en tots els llocs.

Una relació amb Antonio David Flores

Així, s'han donat a conéixer detalls com que la reportera del Programa d'Ana Rosa i l'exguàrdia civil portarien temps mantenint una relació. I ja no sols això, sinó que s'hauria convertit en un secret a veus entre les parets de Telecinco.

Amiga de Rocío Flores

La cosa no acaba sols en què Marta tinga una relació amb Antonio David Flores, sinó que a més, la jove sembla que és molt bona amiga de la seua filla, Rocío Flores. De fet, la reportera no dubtava a presumir de la gran festa a la qual havia assistit amb motiu del 25 aniversari de la néta de 'la més gran'.

"Hi ha festes que queden guardades per sempre en els nostres cors. Gràcies @mitiko.restaurant pel millor aniversari del món mundial i a @notabenerp per fer-ho possible", compartia en xarxes socials.

<

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Riesco (@marta.riesco)

>
"Espectacular el lloc i espectacular el menjar… Ho disteu tot per nosaltres i no tenim paraules que agraesquen suficient el treball que vau fer. Gràcies també als trossos d'artistes de @dulcelocuramadrid per un pastís de somni. Felicitats xicoteta @rotrece, et volem molt", escrivia agraïda amb la seua amiga.

 

Marta Riesco darrere dels passos d'Alexia Rivas

No hi ha dubte que la jove ha fet el gran salt al panorama mediàtic. Un cas que recorda molt al d'Alexia Rivas, qui també saltava a la palestra després d'una infidelitat.

<

>
En els dos casos, si bé les conseqüències solen traduir-se en crítiques i assetjament per part de la premsa. També es tradueix en un augment brutal de la popularitat.

Tal va ser el cas de la ex d'Alfonso Merlos, que es va convertir en la protagonista absoluta de la quarantena amb el ja mític Merlos Place.

 

Protagonitzar titulars

Si bé este cas va ser molt més excèntric que el de Riesco, Alexia no tardava a acaparar titulars, aparéixer en platons de televisió i fins i tot participar en un reality de la talla de Supervivientes.

Així, passava de ser una simple reportera de Socialité, a protagonitzar les notícies a les quals abans donava veu en el programa, sembla que el mateix podria passar amb Marta Riesco.

On està ara Alexia Rivas?

Passat l'huracà, Rivas s'ha centrat en la seua faceta de influencer i també com a periodista, exercint de col·laboradora en 'Ya es mediodía'.

EL MÉS LLEGIT

Dos detinguts per les agressions sexuals a quatre dones durant Magdalena

Fonts de la Policia Nacional han confirmat a València Diari la detenció de dos homes mentre segueixen obertes les investigacions per les quatre víctimes ateses al General, entre elles una menor de 13 anys

Els Centres Ocupacionals, residències, habitatges tutelats i centres de dia ‘en números rojos per la gestió de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives’

La coordinadora d'estes entitats COPAVA denuncia que 'les irregularitats en els pagaments ja són insostenibles per continuar mantenint l'atenció que ofereixen a persones amb discapacitat'

Demanen 9 anys de presó per a un auxiliar d’infermeria per abusar d’una anciana en una residència

Hui comença el judici contra un auxiliar d'infermeria d'una residència de gent gran de la província de València per abús sexual a una resident amb Alzheimer

Educació activarà un ‘Xec per a material escolar’ per a ajudar a les famílies més vulnerables

Se beneficiará el alumnado que cuente con el 100 % de la beca de comedor